Skip to main content

Naš CEO donosi dobre vesti: Jedan JYSK ide napred

Датум: 23/07/2019

Author: ,

Категорија: Strategy

Poštovane kolege,

Dosta toga se desilo od 28. marta, kada je proglašeno da će JYSK Nordic i Dänisches Bettenlager postati jedna poslovna jedinica.

Od tada su odeljenja u Brabrandu i Handevitu počela bliže da sarađuju, a ja sam postao još uvereniji da kombinovanjem kompanija JYSK Nordic i Dänisches Bettenlager možemo da postignemo još ambicioznije ciljeve.

Novo zajedničko odeljenje za nabavku, na primer, već je počelo da se bavi asortimanom, gde prodavnice i zemlje mogu imati koristi od dobijanja novih proizvoda koji su već u asortimanu u drugim zemljama ili regionima.

Verujem da će to omogućiti da se u svim zemljama ponudi još relevantniji asortiman, čime će se povećati prodaja.

Istovremeno se odvija rad u brojnim drugim odeljenjima, kao što su odeljenje za ljudske resurse, IT, marketing i prodaja, kako bi se osiguralo da će zapravo nastati najbolje iz dva sveta u pogledu alata, koncepata, razvijanja ljudi i još mnogo toga.

Veliki uspeh

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO & President (glavni izvršni direktor i predsednik) JYSK Nordica.

Naravno, takođe sam svestan da odluka o spajanju znači da smo napravili promene u nekim odeljenjima.

Ove promene su uglavnom uticale na zaposlene u Brabrandu i Handevitu i, iako sam siguran da će spajanje imati koristi za sve nas, bilo mi je važno da dosadašnji rad nije uticao na posao koji se svakodnevno odvija u prodavnicama, distributivnim centrima i glavnim centralama za zemlje.

Fokus treba i dalje da leži na pružanju najboljeg mogućeg korisničkog servisa svakog dana i, iako je jun u mnogim zemljama bio težak mesec, zabeležili smo značajan porast prometa u nekim zemljama, uključujući Nemačku, koji je završio indeksom 109 u junu.

Ovo još jednom dokazuje da smo deo jake kompanije sa mnogo mogućnosti za razvoj i širenje.

Jake vrednosti

Mi smo takođe porodična kompanija sa jakim vrednostima koje je važno zadržati.

Većina vas verovatno zna da je osnivač kompanije JYSK i Dänisches Bettenlager, Lars Larsen, odlučio da podnese ostavku kao Chairman of the Board (predsednik odbora), nakon što mu je dijagnostikovan rak.

Uprkos ovoj veoma tužnoj situaciji, veoma sam srećan što je sin Larsa Larsena, Jacob Brunsborg, preuzeo funkciju Chairman of the Board i služiće kao garancija da će JYSK nastaviti kao porodična kompanija.

Ovo je veoma važno jer osigurava da možemo da nastavimo sa ulaganjem u kompaniju i da postignemo cilj da postanemo najrasprostranjeniji i najprofitabilniji lanac prodavnica na svetu.

Srdačan pozdrav,

Jan Bøgh
CEO & President

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office