Skip to main content

„Moje kolege i ja smo deo uspeha“

Datum: 01/12/2021

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategorija: People , Strategy

Åse, Mislav i Kavoura su veoma ponosni na JYSKove sjajne godišnje rezultate. Takođe im mnogo znači činjenica da taj uspeh čini JYSK solidnim radnim mestom. 

JYSK je predstavio još jedan rekordni rezultat za finansijsku godinu 2020/21. GOJYSK.com je pitao tri Store Managera (menadžera prodavnica) kako se osećaju kada su deo kompanije koja ne samo da daje rekordne rezultate, već pruža i solidno radno mesto u svetu obeleženom nepredvidljivošću pandemije.

Åse Apelseth Skaare, Store Manager u JYSKu u Voldi u Norveškoj

Åse


„Ponosna sam što sam deo kompanije koja sluša svoje kupce iz godine u godinu i fokusira se na razvoj zaposlenih kako bi kupcima mogli da pruže najbolju uslugu. Kao i kompanije koja zaista ceni sve zaposlene i nudi mogućnosti. 

Tako sam ponosna što je ovaj recept doveo do novog rekordnog rezultata za JYSK i lepo je znati da smo moje kolege i ja deo uspeha.

Zahvalna sam što sam deo JYSKa jer se osećam sigurno. Svoju energiju mogu da koristim za to da se fokusiram na osnovne stvari na poslu, kod kuće ili bilo gde, jer znam da sam deo kompetentne i stabilne kompanije orijentisane ka rešenjima. Iako je pandemija dovela do toga da stvari postanu nepredvidive, moje radno mesto je za mene bilo sigurno mesto“.

Mislav Čmelješević, Store Manager u JYSKu u Đakovu u Hrvatskoj

Mislav


„Veoma sam ponosan što JYSK postiže vrhunske rezultate i to je pokazatelj da imamo odličnu strategiju. Strategija je vidljiva u celoj kompaniji, a zajednički rezultati su pokazatelj visokog nivoa motivacije svih zaposlenih. Ovaj lanac uspeha predstavlja poseban osećaj za mene i moj tim.

U ovim vremenima, kada pandemija mnoge stvari čini nepredvidivim i nesigurnim, veoma mi je važno da imam dobar i stabilan posao. Potpuno je jasno da se JYSK još uvek razvija i održava visoku stopu ekspanzije. Jedinstvo među kolegama je jako. Ovi aspekti nam svima daju sigurnost i još veću motivaciju“.

Kavoura Panagiota, Store Manager u JYSKu u Pireju u Grčkoj

Kavoura


„Veoma sam srećna zbog novog rekorda. To motiviše mene i moj tim da damo sve od sebe da doprinesemo ovim rekordnim rezultatima i da se svake godine trudimo još više. 

Od svog prvog dana u JYSKu, shvatila sam koliko je sjajan osećaj imati sigurnost u poslu. Sa početkom pandemije ovaj osećaj je još jači i zaista sam srećna što sam deo ove kompanije“. 

 

Latest news

Spain

Najviše novih prodavnica otvoreno u Španiji i Poljskoj

28/09/2023 - Ove fiskalne godine, u nijednoj drugoj zemlji nije otvoreno toliko mnogo prodavnica kao u Španiji i Poljskoj.

Camelia and Gabriela are ready for the Paralympic Games in Paris

Camelia i Gabriela su spremne za Paraolimpijske igre

26/09/2023 - Do Paraolimpijskih igara u Parizu ostalo je manje od godinu dana, a predstavnici kompanije JYSK su porazgovarali sa nekim od sportista koji će učestvovati u igrama.

Around the world: JYSK for my green city in Croatia

Oko sveta: Grčka osvojila Business Champions Award, Španija i Portugal dostigli broj od 150 prodavnica

22/09/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office