Skip to main content

„Moje kolege i ja smo deo uspeha“

Датум: 01/12/2021

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Категорија: People , Strategy

Åse, Mislav i Kavoura su veoma ponosni na JYSKove sjajne godišnje rezultate. Takođe im mnogo znači činjenica da taj uspeh čini JYSK solidnim radnim mestom. 

JYSK je predstavio još jedan rekordni rezultat za finansijsku godinu 2020/21. GOJYSK.com je pitao tri Store Managera (menadžera prodavnica) kako se osećaju kada su deo kompanije koja ne samo da daje rekordne rezultate, već pruža i solidno radno mesto u svetu obeleženom nepredvidljivošću pandemije.

Åse Apelseth Skaare, Store Manager u JYSKu u Voldi u Norveškoj

Åse


„Ponosna sam što sam deo kompanije koja sluša svoje kupce iz godine u godinu i fokusira se na razvoj zaposlenih kako bi kupcima mogli da pruže najbolju uslugu. Kao i kompanije koja zaista ceni sve zaposlene i nudi mogućnosti. 

Tako sam ponosna što je ovaj recept doveo do novog rekordnog rezultata za JYSK i lepo je znati da smo moje kolege i ja deo uspeha.

Zahvalna sam što sam deo JYSKa jer se osećam sigurno. Svoju energiju mogu da koristim za to da se fokusiram na osnovne stvari na poslu, kod kuće ili bilo gde, jer znam da sam deo kompetentne i stabilne kompanije orijentisane ka rešenjima. Iako je pandemija dovela do toga da stvari postanu nepredvidive, moje radno mesto je za mene bilo sigurno mesto“.

Mislav Čmelješević, Store Manager u JYSKu u Đakovu u Hrvatskoj

Mislav


„Veoma sam ponosan što JYSK postiže vrhunske rezultate i to je pokazatelj da imamo odličnu strategiju. Strategija je vidljiva u celoj kompaniji, a zajednički rezultati su pokazatelj visokog nivoa motivacije svih zaposlenih. Ovaj lanac uspeha predstavlja poseban osećaj za mene i moj tim.

U ovim vremenima, kada pandemija mnoge stvari čini nepredvidivim i nesigurnim, veoma mi je važno da imam dobar i stabilan posao. Potpuno je jasno da se JYSK još uvek razvija i održava visoku stopu ekspanzije. Jedinstvo među kolegama je jako. Ovi aspekti nam svima daju sigurnost i još veću motivaciju“.

Kavoura Panagiota, Store Manager u JYSKu u Pireju u Grčkoj

Kavoura


„Veoma sam srećna zbog novog rekorda. To motiviše mene i moj tim da damo sve od sebe da doprinesemo ovim rekordnim rezultatima i da se svake godine trudimo još više. 

Od svog prvog dana u JYSKu, shvatila sam koliko je sjajan osećaj imati sigurnost u poslu. Sa početkom pandemije ovaj osećaj je još jači i zaista sam srećna što sam deo ove kompanije“. 

 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office