Skip to main content

“Moje kolege i ja dio smo uspjeha”

Datum: 01/12/2021

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategorija: People , Strategy

Åse, Mislav i Kavoura jako su ponosni na JYSKove sjajne godišnje rezultate. Takođe im mnogo znači i činjenica da uspjeh čini JYSK dobrim radnim mjestom. 

JYSK je predstavio još jedan rekordan rezultat za finansijsku 2020/21. GOJYSK.com je pitao tri menadžera prodavnica kako se osećaju kao dio kompanije koja, osim što pruža rekordne rezultate, čini i solidno radno mesto u svijetu obilježenom nepredvidljivošću pandemije.

Åse Apelseth Skaare, Store Manager (menadžer prodavnice) JYSKa u Voldi, Norveška

Åse


„Ponosna sam što sam dio kompanije koja iz godine u godinu sluša klijente i koja se fokusira na razvoj zaposlenih kako bi im omogućila da pruže najbolju uslugu korisnicima. I kompanije koja zaista cijeni sve zaposlene i nudi mogućnosti. 

Tako sam ponosna što je ovaj recept doveo do novog rekordnog rezultata za JYSK, i drago mi je znati da smo moje kolege i ja dio uspjeha.

Zahvalna sam što sam dio JYSKa jer se osjećam sigurno. Mogu fokusirati svoju energiju na ono što je važno na poslu, kod kuće ili bilo gdje jer znam da sam dio kompanije koja je kompetentna, usmjerena na rješenja i stabilna. Iako je pandemija učinila stvari nepredvidivim, moje radno mjesto za mene je sigurno mjesto.”

Mislav Čmelješević, Store Manager JYSKa u Đakovu, Hrvatska

Mislav


„Veoma sam ponosan na činjenicu da JYSK postiže vrhunske rezultate, što je pokazatelj da imamo odličnu strategiju. Strategija je vidljiva u cijeloj kompaniji, a rezultati koje postižemo zajedno pokazatelj su visoke motivacije svih zaposlenih. Taj lanac uspjeha je poseban osjećaj za mene i za moj tim.

U ovim vremenima kada pandemija mnoge stvari čini nepredvidivim i neizvjesnim, veoma mi je važno da imam dobro i stabilno radno mjesto. Vrlo je jasno da se JYSK još uvijek razvija i održava brz tempo širenja. Jedinstvo među kolegama je jako. Ovi aspekti nam svima daju sigurnost i još veću motivaciju.”

Kavoura Panagiota, Store Manager JYSKa u Piraeusu, Grčka

Kavoura


“Novi rekordni rezultat me jako raduje. To mene i moj tim motivira da damo sve od sebe da doprinesemo ovim rekordnim rezultatima i da se svake godine trudimo još više. 

Od svog prvog dana u JYSKu shvatio sam kako je sjajan osjećaj imati sigurnost u svom poslu. S početkom pandemije ovaj osjećaj je postao još jači i zaista se osjećam sretnim što sam dio ove kompanije.” 

 

Latest news

Spain

Španija i Poljska otvaraju većinu novih prodavnica

28/09/2023 - Ove finansijske godine nijedna zemlja nije otvorila više prodavnica od Španije i Poljske.

Camelia and Gabriela are ready for the Paralympic Games in Paris

Camelia i Gabriela su spremne za paraolimpijadu

26/09/2023 - Paraolimpijske igre u Parizu počinju za manje od godinu dana, a JYSK se susreo s nekim sportašicama i sportašima koji se pripremaju za Igre.

Around the world: JYSK for my green city in Croatia

Širom svijeta: Grčka osvaja Business Champions Award (Nagrada za poslovne šampione), a Španija i Portugal dosežu 150 prodavnica

22/09/2023 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office