Skip to main content

Dobro došli u JYSK – upoznajte troje novih kolega (oktobar 2019)

Датум: 14/10/2019

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Категорија: Careers & HR , People

Pitali smo troje novih kolega u JYSKu iz različitih zemalja kako su započeli da rade u JYSKu. Ovde nam govore Marthe iz Norveške, Michal iz Poljske i Luke iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Marthe
Marthe Christell Haugan, Sales Assistant (pomoćnik u prodaji)

Marthe iz Norveške

„Nešto što je na mene ostavilo ogroman utisak u JYSKu je priznanje koje dobijate za dobro obavljen posao. Na mnogo načina – ohrabrujuće reči, mogućnosti za razvoj, takmičenja i nagrade i na kraju, ali ne i najmanje važno: godišnja zabava! Tada ste još zahvalniji i ponosniji što ste deo JYSKa.

Kao novozaposleni u JYSKu, verujem da je važno da budete samopouzdani i posvećeni i da postavite jasne ciljeve i za sebe i za svoj tim. Program treninga koji imamo vredi zlata i omogućava vam da se osećate dobro pripremljenim za užurban i naporan dan na poslu“.

Michal
Michal Slubowski, Marketing Assistant (pomoćnik u marketingu)

Michal iz Poljske

„Prvog dana upoznali su me sa svim odeljenjima, što mi je pružilo dobru priliku da se sa svima pozdravim. Impresioniralo me je to kako se svi sjajno uklapaju u svoje timove i međusobno se dopunjuju. Čini se da ‘skandinavska kultura na radnom mestu’ nije samo prazan slogan u JYSKu, već predstavlja temelj radnog mesta.

Na osnovu mog iskustva: najbolji saveti za nove kolege su sledeći: pokušajte da ne brinete previše. Ostali zaposleni su vrlo ljubazni i u JYSKu ne postoji takav stav kao što je ’trka pacova’. Samo duboko udahnite i ne brinite o svojim prvim danima, biće sve u redu!“

Luke
Luke Naughton, District Manager (regionalni menadžer)

Luke iz Ujedinjenog Kraljevstva

„Već sam učestvovao u dva otvaranja prodavnice. To su sjajna iskustva i bilo je divno dočekati druge nove kolege u JYSKovom timu, istovremeno igrajući ulogu u širenju u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Fantastično je što su me sve moje nove kolege prijateljski prihvatile i poželele mi dobrodošlicu. Uvodno iskustvo koje je planirano za mene pružilo mi je priliku da provedem dve nedelje u Danskoj i naučim puno toga. Takođe sam imao sreće što sam imao priliku da pohađam seminar o maloprodaji u Bukureštu, gde sam imao priliku da upoznam kolege iz cele Evrope. To je bilo sjajno iskustvo i zaista je istaklo koliko je JYSK veliki u celom svetu“.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office