Skip to main content

Dobro došli u JYSK – upoznajte tri nove kolege (oktobar 2019.)

Datum: 14/10/2019

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Kategorija: Careers & HR , People

Pitali smo tri nove JYSKove kolege iz različitih zemalja kako se osjećaju u vezi sa početkom rada u JYSKu. Ovdje možete upoznati Martheu iz Norveške, Michala iz Poljske i Lukea iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Marthea
Marthea Christell Haugan, Sales Assistant (prodavačica)

Marthea iz Norveške

“Nešto što je na mene napravilo ogroman utisak u JYSKu je priznanje koje dobijete za dobro obavljen posao. Na mnogo načina - ohrabrujuće riječi, mogućnosti razvoja, takmičenja i nagrade i posljednje, ali ne najmanje bitno; godišnja zabava! Tada osjećate malu dodatnu zahvalnost i ponos što ste dio JYSKa.

Kao nova zaposlena u JYSKu, vjerujem da je važno imati samopouzdanje i biti posvećen i postaviti jasne ciljeve za sebe i za svoj tim. Program obuke koji imamo je zlata vrijedan i čini da se osjećate potpuno spremni za užurban i naporan dan na poslu."

Michal
Michal Slubowski, Marketing Assistant (asistent marketinga)

Michal iz Poljske

„Prvog dana upoznali su me sa svim odjelima, što mi je pružilo dobru priliku da svima kažem „zdravo“. Impresioniralo me je kako se činilo da su se svi sjajno uklopili u svoje timove, upotpunjavajući jedni druge. Čini se da „skandinavska kultura radnog mjesta“ nije samo prazan slogan u JYSKu, već je ugrađena u radno mjesto.

Na osnovu mog iskustva, najbolji savjet za novog kolegu je: pokušajte da ne budete previše pod stresom. Ostali zaposleni su vrlo gostoljubivi, a u JYSKu ne postoji takav stav kao „besmislena konkurentska borba“. Zato samo duboko udahnite i ne brinite o svojim prvim danima, biće sve u redu!"

Luke
Luke Naughton, District Manager (regionalni menadžer)

Luke iz UK

„Već sam učestvovao u otvaranjima dvije prodavnice. Ovo su sjajna iskustva i bilo je ugodno dočekati druge nove kolege u tim JYSKa dok su igrali ulogu u širenju u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Otvorena i prijateljska priroda svih mojih novih kolega bila je sjajna. Uvod planiran za mene dao mi je priliku da provedem dvije sedmice u Danskoj i naučim puno. Imao sam i sreću što sam imao priliku da prisustvujem seminaru maloprodaje u Bukureštu, gdje sam imao priliku upoznati kolege iz cijele Evrope. Ovo je bilo sjajno iskustvo i zaista je istaklo koliko je JYSK veliki u svijetu."

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office