Skip to main content

Dobro došli u JYSK – upoznajte troje novih kolega

Датум: 23/03/2021

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Категорија: Careers & HR , People

Troje novih kolega nam pričaju kakvi su bili njihovi prvi dani i nedelje rada u JYSKu. Dobro došli u tim, Myroslava iz Ukrajine, Anikó iz Mađarske i Lucas iz Švajcarske.

Myroslava Maslova iz Ukrajine

Mira
Myroslava Maslova, Sales and Marketing Assistant (asistent za prodaju i marketing), Ukrajina

„Jako sam želela da dobijem ovaj posao, jer sam stvarno želela da radim u međunarodnoj kompaniji sa motivisanim i profesionalnim ljudima. Išla sam na tri razgovora zaredom i bila sam impresionirana koliko pažljivo JYSK bira zaposlene. Pretpostavljam da je to razlog zbog čega je atmosfera u kancelariji prijateljska i zdrava.

Lako sam naučila sve što je potrebno za moj novi posao jer su mi svi puno pomagali i pružali podršku. Prilika da počnem da radim za JYSK mi je pružila mogućnost da naučim nešto novo i podsticajno.

Moj najbolji savet za nove kolege u JYSKu je da rade najbolje što mogu i da ne oklevaju da postavljaju pitanja ili ponude pomoć ako je kolegama potrebna.“

Anikó Csuri iz Mađarske

Aniko
Anikó Csuri, Store Manager Trainee (menadžer prodavnice na obuci), Mađarska

„Kada sam se priključila JYSKu, imala sam osećaj kao da sam se ponovo vratila u školu. Dobila sam mnogo novih informacija.

Tokom uvodnog programa, kolege su mi pružile veliku podršku, čak i one koje još nisam poznavala. U svakoj prodavnici u kojoj sam zatražila pomoć, mogla sam da je dobijem. I dalje je tako.

Dobar je osećaj kada su moje kolege strpljive i pomažu mi kao novoj koleginici. Očigledno je da JYSK ulaže mnogo novca, vremena i energije u obuku i edukaciju. 

Nakon 2–3 meseca sve informacije će se objediniti i dobiće svoj smisao. Svi delovi su usklađeni i međusobno povezani i sve stvari su na pravom mestu.

U mojoj karijeri nikada do sada nisam upoznala toliko detaljne, jasne i dobro razrađene planograme. Rezultat ovih strukturiranih planova i detalja su operativne rutine prodavnica koje omogućavaju neometan rad.“

Lucas Caamano iz Švajcarske

Lucas
Lucas Caamano, Team Leader Customer Service (vođa tima u korisničkoj službi), Švajcarska

„Bio sam uzbuđen što ću početi da radim u JYSKu i, uprkos brojnim izazovima zbog pandemije virusa korona, dobio sam sjajne savete. Uvodni program je pažljivo planiran uz podršku cele kompanije, a ne samo organizacije u Švajcarskoj. Svi su mi poželeli dobrodošlicu i od početka sam osetio poštovanje.

Svi imamo neposrednu komunikaciju, bez obzira na odeljenje ili poziciju, što osnažuje našu saradnju. Veoma mi je drago što sam ovde i do sada sam imao samo pozitivna iskustva.

Jedna od stvari koja je na mene ostavila najveći utisak je planiranje i strukturiranje mog uvodnog programa. Podrška odeljenja i kolega iz inostranstva je bila fantastična. Posle toga ništa nije nemoguće.

Radio sam na mnogo drugih mesta, takođe u velikim kompanijama, ali nikada nisam doživeo ništa slično. Sjajna filozofija kompanije može da se vidi i oseti na svakom mestu i to je sjajno dostignuće.“

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office