Skip to main content

District Manageri ocenjuju maloprodajni seminar u Bukureštu

Датум: 16/09/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: People , Strategy

District Manageri u JYSKu – njih pet iz četiri različite zemlje – ispričali su sajtu GOJYSK.com kako je izgledalo učešće na maloprodajnom seminaru u Bukureštu.

Luke


„Vrlo je inspirativno biti ovde i zaista videti kako se JYSK razvija. Dobijam mnogo bolji pregled i dublje razumevanje strategije, koju mogu da objasnim zaposlenima u prodavnicama“.
-Luke Naughton
District Manager UK – tri meseca u JYSKu.

 

Petr


„Produktivno je, dobijamo nove informacije i nakon razgovora o novom poslovnom planu, naučili smo koje nove korake moramo da primenimo. Trenutno pripremamo prezentaciju o upotrebi podataka za sastanak Store Managera (menadžera prodavnice). Koristićemo po jednog ambasadora iz svakog okruga kako bismo komunicirali o novoj strategiji“.
Petr Hruška 
District Manager Češka Republika – četiri godine u JYSKu.

 

Jason


„Kada sam došao ovde, bio sam impresioniran JYSKom i načinom na koji želimo da vodimo borbu protiv naših konkurenata. Mogu da se vratim i kažem kolegama da smo deo jedne zaista sjajne i velike organizacije sa dobrim planom za pobedu, za koji sam siguran da ćemo ga sprovesti“.
Jason Stapleton 
District Manager UK – 11 godina u JYSKu.

 

Gordana


„Zaista sam ponosna što sam ovde. Mnogo ljudi, znanja i kultura je okupljeno na jednom mestu. Zbog toga je stvarno inspirativno biti ovde. Već smo prošli kroz strategiju na nivou države, ali nakon učešća ovde u Bukureštu, osećam da sam veoma dobro pripremljena da odgovorim na pitanja i radujem se što ću nastaviti sa radom na strategiji na našem predstojećem sastanku Store Managera“.
-Gordana Stanic 
District Manager Bosna – 11 meseci u JYSKu.

Riitta


„Sjajno je biti ovde sa svim mojim kolegama. Rad sa strategijom jasnije pokazuje gde JYSK stoji sada i gde idemo. Strategija je vrlo jednostavna i smatram da će nakon sastanka u Bukureštu biti lako odgovoriti na pitanja kolega u prodavnicama“.
Riitta Laasonen 
District Manager Finska – 18 godina u JYSKu.

 

 

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office