Skip to main content

Rukovoditelji okruga ocjenjuju seminar o maloprodaji u Bukureštu

Datum: 16/09/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: People , Strategy

Pet rukovoditelja okruga u JYSK-u iz četiri različitih zemalja rekli su GOJYSK.com kako je njima bilo da učestvuju na seminaru o maloprodaji u Bukureštu.

Luke


„Sasvim je nadahnjujuće biti ovdje i zaista vidjeti koliko se prostire JYSK. Dobijam puno bolji pregled i dublje razumijevanje strategije, zbog čega sam u stanju da objasnim zaposlenima u prodavnicama.“
-Luke Naughton
DM UK - u JYSK-u su već tri mjeseca.

 

Petr


„Plodonosno je, dobijamo nove informacije i nakon rasprave o novom poslovnom planu naučili smo koje nove akcije moramo implementirati. Sada pripremamo prezentaciju u vezi s korištenjem podataka za sastanak rukovodilaca prodavnica. Koristit ćemo ambasadora iz svakog okruga da komuniciramo o novoj strategiji."
Petr Hruška 
DM Češka Republika - u JYSKu četiri godine.

 

Jason


„Kada sam došao ovdje, bio sam impresioniran JYSKom i kako želimo voditi borbu protiv naših konkurenata. Mogu se vratiti i reći svojim kolegama da smo dio jedne zaista sjajne i zaista velike organizacije, s dobrim planom kako pobijediti, za što sam siguran da ćemo i provesti."
Jason Stapleton 
DM UK - u JYSKu 11 godina.

 

Gordana


„Zaista sam ponosna što sam ovdje. Na jednom mjestu se okupilo puno ljudi, puno znanja i puno kulture. Zbog toga je zaista nadahnjujuće biti ovdje. Već smo prošli kroz strategiju na nivou države, ali nakon sudjelovanja ovdje u Bukureštu, osjećam se izuzetno dobro spremnom da odgovorim na pitanja i radujem se što ću raditi dalje sa strategijom na našem predstojećem sastanku SM-a."
-Gordana Stanic 
DM Bosna - u JYSKu već 11 mjeseci.

Riitta


„Odlično je biti ovdje sa svim kolegama. Rad sa strategijom čini rad znatno jasnijim, gdje se sada nalazi i gdje JYSK ide. Strategija je zapravo prilično jednostavna i mislim da će biti lako odgovoriti na pitanja kolega u prodavnicama nakon sastanka u Bukureštu."
Riitta Laasonen 
DM Finska - u JYSKu je 18 godina.

 

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office