Skip to main content

Obaveštenje našeg CEO direktora povodom korona virusa

Datum: 20/03/2020

Author: ,

Kategorija: People

Jan Bøgh, CEO JYSKaPoštovane kolege,

Evropa već nekoliko nedelja prolazi kroz kriznu situaciju sa kakvom niko od nas ranije nije bio suočen. Novonastala situacija je ogroman izazov za poslovanje, JYSK i naravno, za sve nas.

Ovaj virus je već odneo mnogo života i mnogi su izgubili svoje najvoljenije.

Većina naših prodavnica sada je zatvorena prema odlukama nacionalnih vlasti. Ujedno, ljudima u celom svetu se savetuje ili čak nalaže da ostanu kod kuća kako bi se sprečilo dalje širenje korona virusa.

Potpuno sam svestan toga da je ovo izazov za sve vas na profesionalnom i ličnom planu, jer svi mi moramo da se brinemo o svojoj porodici i sebi.

Takođe, razumem da su vam članovi porodice prioritet u ovakvoj situaciji.

Ispit za vrednosti JYSKa

Međutim, i JYSKu je potrebna posvećenost onih koji i dalje smeju da rade.

JYSK je velika kompanija koja ostvaruje dobre finansijske rezultate, ali to ne znači da aktuelna situacija ne utiče na naše poslovanje.

Ovo je izazovna situacija za nas jer je većina prodavnica zatvorena a i dalje imamo tekuće troškove.

Dakle, sada je važnije nego ikada da se pridržavamo naših JYSK vrednosti: trgovina, kolegijalnost i poslovni duh.

Moramo da budemo pametni i da postupamo kao pravi trgovci. Moramo da ostvarimo uštede gde god je to moguće i da obezbedimo kontinuitet prodaje, bilo to na internetu ili u prodavnicama koje i dalje rade. To dugujemo JYSKu i jedni drugima, kao i svojoj zemlji i sugrađanima, koji su ključni za uspeh privatnih kompanija u većini zemalja.

Moramo da budemo i kolegijalni. Moramo da održavamo međusobno rastojanje u prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama. Moramo redovno da peremo ruke i da ih održavamo čistim, ali i da podsetimo kupce da slede naš primer. Takođe, moramo da imamo u vidu da nismo svi izloženi podjednakoj pretnji od korona virusa. Moramo da uložimo dodatni napor kako bismo zaštitili zaposlene u JYSKu koji su podložniji većem riziku zbog svojih godina ili postojećih bolesti. Ovo je još jedan važan element kolegijalnosti.

Moramo stalno da imamo na umu naš korporativni duh. Zajedno prolazimo kroz ovo. Uprkos teškoj situaciji, radujemo me to što smo zajedno uspeli da održimo pozitivan stav i da svakog dana dajemo sve od sebe na poslu. To nam je preko potrebno kako bismo prebrodili ovu situaciju kao jaka kompanija.

Svima vama obećavam da ćemo svi rukovodioci i ja biti podjednako angažovani i da ćemo davati sve od sebe da osiguramo da JYSK prebrodi ovu krizu na najbolji mogući način.

Moramo da donosimo teške odluke i da radimo naporno. Međutim, siguran sam da ćemo iz ove situacije izaći još jači nego pre. Zato i dalje nastojimo da radimo na planovima za proširenje i reorganizaciju poslovanja, kao što bismo inače radili. Moramo da budemo spremni za izlazak iz krizne situacije kada ćemo ponovo nastaviti da radimo na uspehu JYSKa.

Vodite računa o sebi i drugima.

Srdačan pozdrav,

Jan Bøgh
CEO & President (izvršni direktor i predsednik kompanije), JYSK

Latest news

From burned store to a successful sale

Od izgorele prodavnice do uspešne rasprodaje

07/07/2020 - Veći deo JYSKove prodavnice u Ringstedu, u Danskoj je 15. aprila 2020. u požaru toliko oštećen da nije mogao da se obnovi. Samo osam dana kasnije, tim prodavnice je organizovao uspešnu brzu rasprodaju preostalih proizvoda.

Jørgen Lund

25 godina neprekidnog razvoja

01/07/2020 - Jørgen Lund, Executive Vice President Marketing, Sales & Expansion (izvršni potpredsednik prodaje i marketinga), proslavio je 25 uzbudljivih godina rada u JYSKu 1. jula 2020.

Clara Hjelt

Clara Hjelt kreira odeću od JYSKovih tekstila

29/06/2020 - Danska dizajnerka, Clara Hjelt, pretvara raznovrsne JYSKove tekstile, poput posteljine i čaršava pogrešnih dimenzija, u ručno pravljenu odeću.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office