Skip to main content

Obaveštenje našeg CEO direktora: Hvala vam što učestvujete u ESS-u

Датум: 11/02/2024

Author: ,

Категорија: People

Prevod: www.languagewire.com

CEO vam se zahvaljuje.
Rami Jensen, President i CEO JYSKa.

Poštovane kolege, 

Pre svega, puno vam svima hvala na učešću u našoj anketi o zadovoljstvu zaposlenih (ESS). 

97% vas je iskoristilo pravo i dužnost da izrazite svoj stav i, iako još nemamo rezultate, vaš doprinos će nam pomoći da razumemo šta radimo odlično, a šta možemo da radimo još bolje. U narednim mesecima obaveštavaćemo vas o rezultatima i o tome koje mere ćemo preduzeti.  

Širenje se nastavlja 

Posmatrajući naše poslovanje, nalazimo se na polovini fiskalne 2024. godine i, iako smo imali težak početak godine, naša prodaja je na pravom putu, pri čemu je januar bio naš najbolji mesec zajedno sa novembrom. Takođe beležimo povećanje broja kupaca koji kupuju u našim prodavnicama i prodaja naših dušeka ide zaista dobro. Sjajno je videti kako vaši napori u prodavnicama i distributivnim centrima tako brzo daju rezultate.  

Naše putovanje širenja se nastavlja. Izabrali smo Maroko kao sledeću zemlju i očekujemo da otvorimo prve prodavnice na proleće 2025. godine. Novi Country Director za Maroko biće Igor Raić. Velike čestitke Igoru na novoj prilici.   

Takođe smo otvorili treću prodavnicu u Turskoj decembra i, kada pogledamo broj kupaca koji su posetili novu prodavnicu u prvoj nedelji, možemo jasno da vidimo da JYSK napreduje u toj zemlji. 

Oblasti našeg fokusa 

Iako vidimo dobra poboljšanja u prodaji, takođe se suočavamo sa određenim izazovima. I dalje vidimo da se kupci suzdržavaju od potrošnje novca zbog činjenice da su troškovi života i dalje visoki.   

Istovremeno, naši glavni konkurenti agresivno komuniciraju o percepciji cena i mi moramo da dobijemo tu bitku. Jedan od instumenata koji su nam na raspolaganju su naši artikli „EVERYDAY LOW PRICE“ i radimo na tome da ih učinimo još vidljivijim za kupce. Takođe smo snizili cene značajnog broja proizvoda da bismo obezbedili još više ODLIČNIH ponuda.  

Lična poruka 

Ovo je moje prvo obaveštenje sa pozicije President i CEO JYSKa. Bilo je veoma inspirativno posetiti prodavnice širom sveta i upoznati mnoge od vas lično tokom naših poseta na terenu i radujem se mnogobrojnim posetama u narednim mesecima.  

Ja i moj rukovodeći tim veoma smo impresionirani vašim napornim radom i posvećenošću da JYSK učinite odličnim mestom za rad i prvim izborom kupaca.  

Hvala vam! 

Srdačan pozdrav, 

Rami Jensen
President i CEO 

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office