Skip to main content
One JYSK

Novo postignuće jedinstvenog JYSKa : 28 zemalja sada koristi istu veb prodavnicu

Datum: 30/06/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: E-Business

Prelazak na jedinstveni JYSK se nastavlja. Švajcarska je 24. juna 2021. godine uspešno pokrenula novu veb prodavnicu i sada je migriralo svih 7 zemalja DBL regiona, tako da je trenutno 28 JYSKovih zemalja na istoj platformi.

Veb prodavnica jedinstvenog JYSKa
Nekadašnja veb prodavnica je prikazana sa leve, a nova sa desne strane.

Sve JYSKove zemlje, sem onih u kojima JYSK ima franšize, sada rade preko iste veb prodavnice. To je slučaj nakon uspešnog objavljivanja nove veb prodavnice u DBL regionu. Povećao se broj Click & Collect narudžbina i uvedene su mnoge nove opcije.

Švajcarska je 24. juna bila poslednja zemlja koja je pokrenula veb prodavnicu, što je još jedna velika prekretnica u prelasku na jedinstveni JYSK.

„Veb prodavnica jedinstvenog JYSKa za sve pomoći će nam da mnogo bolje organizujemo sve svoje aktivnosti i još bolje upravljamo našim onlajn marketingom. I što je najvažnije, postigli smo veliki napredak u brojevima za nove veb prodavnice“, kaže Frederikke Nielsen, Project Manager (menadžer projekata) u E-Businessu.

Automatizovani katalog proizvoda

Austrija je bila prva zemlja koja je pokrenula veb prodavnicu u septembru 2020. godine, a od tada su to sledile sve ostale zemlje DBL regiona.

Pored promenjenog dizajna, nova veb prodavnica ima i mnogo novih funkcija. Ima novu navigaciju, a katalog proizvoda se sada automatski uvozi. To znači da je sada više od 500 dodatnih proizvoda dostupno onlajn.

Pored toga, nova veb prodavnica omogućava uključivanje blogova i vodiča koji bolje inspirišu kupce i otvara nove mogućnosti za JYSK da poveća prodaju i privuče kupce na veb prodavnicu i u prodavnice.

„Ovo je bio ogroman projekat koji je uključio puno ljudi iz cele organizacije i iz različitih zemalja. Imali smo prilično brzo objavljivanje, što je bilo moguće samo zahvaljujući velikoj posvećenosti i sjajnom timskom radu svih uključenih“, kaže Frederikke.

Pokretanje veb prodavnice proslavljeno je 24. juna sladoledom i balonima u JYSKovom glavnom sedištu u Brabrandu u Danskoj i regionalnom sedištu u Handevitu u Nemačkoj.

Veb prodavnica jedinstvenog JYSKa

  • Veb prodavnica, između ostalog, nudi novi dizajn, automatizovani katalog proizvoda, blogove i vodiče za kupce, kao i mogućnost kupovine prema brendu.
  • Stopa konverzije (procenat poseta koje su dovršile narudžbinu u veb prodavnici) porasla je za 9% (JES) kao najniža i 282% (JFR) kao najviša*
  • Stopa toka prodaje (procenat poseta koje su završile kupovinu i uspešno izvršile narudžbinu) porasla je za 52% (JES) kao najniža i 228% (JFR) kao najviša*
  • Povećanje Click & Collect narudžbina za ukupno 30,1% za zemlje DBL regiona*
  • Nova veb prodavnica radi na Drupal/WSS platformi sa integracijama u mnoge druge sisteme kao što su SAP, Salesforce, Store Universe i drugi.
  • Nekadašnje zemlje DBL regiona su: Austrija, Italija, Španija, Portugal, Francuska, Nemačka i Švajcarska.

*Brojevi za Švajcarsku nisu uključeni.

Proslava u Handevitu
Angela-Kristina Bumke i Malte-Georg Gentsch iz E-Businessa dekorisali su kantinu u Handevitu za proslavu 24. juna 2021. godine.
​​​​​
Proslava u Brabrandu
Početak rada veb prodavnice proslavljen je i u Brabrandu.
Veb prodavnica jedinstvenog JYSKa
Još jedan pogled na novu veb prodavnicu (nekadašnja na levoj strani, nova na desnoj).

 

Latest news

Three Store Managers Chrismas products

Najbolji novogodišnji/božićni proizvodi po izboru troje menadžera prodavnice

02/12/2022 - Troje menadžera prodavnice je pokazalo svoje omiljene proizvode iz novog novogodišnjeg/božićnog asortimana.

Lars Ringtved

JYSK se posvećuje smanjenju ekološkog otiska tekstilne industrije

29/11/2022 - Kompanija JYSK se pridružila dobrovoljnoj sektorskoj saradnji u Danskoj koja ima za cilj da smanji ekološki i klimatski otisak tekstilne industrije.

Jan Bøgh

JYSK ponovo ima rekordne rezultate

24/11/2022 - U predgovoru godišnjeg izveštaja, pod naslovom „Jake vrednosti tokom turbulentne godine“ Jan Bøgh, President & CEO (predsednik i glavni izvršni direktor) daje svoj osvrt na proteklu godinu u JYSKu.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office