Skip to main content
One JYSK

Ny One JYSK-milepæl: 28 lande bruger nu samme webshop

Dato: 30/06/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategori: E-Business

Overgangen til One JYSK fortsætter. 24. juni 2021 havde Schweiz et succesfuldt “go live” med den nye webshop, og dermed er alle 7 DBL Region-lande skiftet, og 28 JYSK-lande er nu på den samme platform.

One JYSK webshop
Den tidligere webshop kan ses til venstre, mens den nye ses til højre.

Alle JYSK-lande udover Franchise kører nu på den samme webshop. Det er tilfældet efter, at den nye webshop succesfuldt er blevet udrullet i DBL Region. Antallet af Click & Collect-ordrer er steget, og mange nye funktioner er kommet til.

24. juni gik Schweiz live som det sidste land, hvilket markerer endnu en stor milepæl i overgangen til One JYSK.

”One JYSK-webshop til alle vil hjælpe os med at organisere vores indsatser langt bedre og kunne målrette vores online marketing endnu mere. Og vigtigst af alt har vi kunnet se flotte resultater på tallene for de nye webshops,” siger Frederikke Nielsen, Project Manager i E-Business.

Automatiseret produktkatalog

Østrig var det første land til at skifte over i september 2020, og siden da er alle andre lande fra DBL Region fulgt efter.

Den nye webshop har udover et anderledes design en masse nye muligheder. Der er kommet en ny navigation, og produktkataloget bliver nu automatisk importeret. Det betyder, at mere end 500 ekstra produkter nu også er tilgængelige online.

Derudover giver webshoppen mulighed for at inkludere blogs og guides, der bedre kan inspirere kunderne, ligesom det har åbnet nye muligheder for at øge salget og tiltrække kunderne til webshoppen og butikkerne.

“Det har været et kæmpe projekt med mange personer involveret på tværs af organisationen og i forskellige lande. Vi har haft en ret hurtig udrulning, og det har kun været muligt med høj dedikation og fantastisk teamwork fra alle involverede,” siger Frederikke.

Milepælen blev fejret den 24. juni med is til alle i kantinen på JYSK Head Office i Brabrand og Regional Head Office i Handewitt.

One jysk webshop

  • Webshoppen har et nyt design, automatiseret produktkatalog, blogs og guides til kunderne, og muligheden for at shoppe efter brands for blot at nævne nogle få ting.
  • Conversion rate (procentdelen af besøg der har fuldført en ordre i webshoppen) er steget med 9% (JES) som det laveste og and 282% (JFR) som det højeste*.
  • Funnel rate (procentdelen af besøg der har startet check out og succesfuldt gennemført en ordre) er øget med 52% (JES) som det laveste og 228% (JFR) som det højeste*.
  • Stigning i Click&Collect-ordrer på 30,1% i alt for DBL-landene*.
  • Den nye webshop kører på en Drupal/WSS-platform integreret med mange andre systemer som SAP, Salesforce, Store Universe og flere.
  • De tidligere DBL Region-lande er: Østrig, Italien, Spanien, Portugal, Frankrig, Tyskland og Schweiz.

 

*Tal for Schweiz er ikke inkluderet.

Celebration Handewitt
Angela-Kristina Bumke og Malte-Georg Gentsch fra E-Business pyntede kantinen i Handewitt til fejringen 24. juni 2021.​​​​​
Celebration Brabrand
"Go live" blev også fejret i Brabrand.
One JYSK webshop
Et andet screenshot fra den nye webshop (den tidligere til venstre, den nye til højre).

 

Latest news

Aleš Kisý

Mit sjette Paralympiske Lege

27/03/2024 - Med 5 måneder til starten af De Paralympiske Lege i Paris forbereder Aleš Kisý, en tjekkisk Paralympisk medaljevinder, sig til sit sjette Paralympiske Lege.

Peter og Jonas

Mesteren mod manageren: Kan en butikschef slå en guldvinder?

21/03/2024 - Kan Peter Rosenmeier vinde guld i Paris? Kan et kamera holde til at blive skudt efter? Og kan en butikschef stille noget som helst op imod en dobbelt paralympisk mester i bordtennis?

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italien investerer i medarbejderudvikling

19/03/2024 - Den 26. februar lancerede JYSK Italien det første District Manager Traniee-forløb (DMT) på hovedkontoret i Milano.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office