Skip to main content

Novo lice predvodi logistiku

Датум: 10/06/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Careers & HR , Logistics

Prevod: www.languagewire.com

Ole Thomsen
Ole Thomsen (levo) obišao je distribucioni centar Uldum sa Henrikom Gromadom (desno), koji je Logistics Manager u distribucionom centru Uldum.

Ole Thomsen, Executive Vice President Logistics, stupio je na novu poziciju u JYSKu 1. juna 2022. Predstojeći mesec biće ispunjen učenjem, upoznavanjima i posetama.

Ole ThomsenU ulozi Executive Vice President Logistics, Ole Thomsen prvi put je kročio u svoju novu kancelariju 1. juna. Zid iza njegovog stola već je imao jednu dekoraciju. Slika tima iz 2005. godine, kada je grupa kolega iz JYSKa otišla na poslovno putovanje u Vircburg, Nemačka sa kamionom punim JYSKove robe kako bi isprobali novu stanicu za preuzimanje kod dobavljača.

Ole Thomsen je na toj slici zajedno sa nekoliko drugih kolega iz JYSKa koji rade tu i dan danas. To je postalo očigledno i kada je Ole u utorak 2. juna obišao distribucioni centar Uldum i susreo se sa nekoliko poznatih lica, rukovao se sa njima i razmenio par internih šala iako se njegovo prvo zaposlenje u JYSKu završilo pre 15 godina.

„Baš sam se radovao početku rada. Ovo je uzbudljiv izazov u profesionalnom smislu. Iako je sve mnogo veće u odnosu na 2007. godinu, na neki način je kao da se vraćam kući zbog poznatih lica i vrednosti koje se nisu menjale“, rekao je Ole.

„Logistika nije ništa bez ljudi“

Ole Thomsen
Olea su dočekale nove kolege u distribucionom centru Uldum.

Od 2003. do 2007. Ole je bio Logistics Manager u JYSKu. U 2007. godini distribucioni centar Uldum još uvek nije bio izgrađen, a JYSK je imao oko 1200 prodavnica u celom svetu. Sada se vratio i biće odgovoran za svih 10 distribucionih centara u JYSKu.

„Radujem se ovoj novoj ulozi pošto ću moći da steknem međunarodnu perspektivu. Zaista volim da radim sa ljudima, a logistika nije ništa bez ljudi. Imamo puno tehnologija i robota, ali ako ne okupimo onaj pravi tim, logistika neće biti uspešna“, kaže nam Ole.

Prve nedelje i meseci biće ispunjeni upoznavanjima sa svim ključnim osobama u domenu logistike, posetama JYSK distribucionim centrima i praksom u JYSK prodavnici i distribucionom centru.

„Želim da u potpunosti razumem ovaj posao. Znam da se od moje pozicije očekuje da brzo uskočim u posao, ali bez obzira na to od koje pozicije krećete, morate da se upoznate sa mnogim stvarima i da ih usvojite kako biste mogli da donesete vrednost kompaniji. Dakle, postavljaću puno pitanja u predstojećim mesecima“, zaključio je Ole.

Ole Thomsen
Olea Thomsena očekuje period ispunjen učenjem.

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office