Skip to main content

Novi Powerline: JYSK uvodi značajnu promenu u prodavnicama

Датум:

Author: Martin Sodemann, Communications Consultant

Категорија: Attractive Stores , Product Assortment , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Powerline
Ovaj novi izgled Powerline-a je testiran u Hrvatskoj.

Unapredili smo Powerline kako bi kupcima bilo još lakše da pronađu najpopularnije proizvode.   

Novi, još moćniji koncept. Unapredili smo Powerline u JYSK prodavnicama i od sada će biti drugačiji. Pored toga što se oslanja na promotivne ponude, sadržaće i neke proizvode iz asortimana „Uvek niska cena“.   

Powerline se proteže sredinom prolaza odmah kada uđete u JYSK prodavnicu, što ga čini idealnim mestom za izlaganje nekih od naših najpopularnijih proizvoda.  

„Ranije smo u Powerline-u prvenstveno prikazivali proizvode iz promotivne kampanje. Međutim, po prestanku sniženja, ti proizvodi više nisu bili tako privlačni. Uz ovu promenu, proizvodi u asortimanu Powerline će uvek biti atraktivni jer su mnogi od njih deo našeg asortimana Uvek niske cene“, rekao je Carsten Nørgreen Weinkouff, izvršni potpredsednik odeljenja Retail Development, B2B i CSC.  

Zbog nestabilnosti tržišta i inflacije, uprkos njenom nedavnom padu, mnogi trgovci su započeli agresivne kampanje u vezi sa cenama i pozicioniranjem svojih proizvoda.   

JYSK je želeo da odgovori na to, ali na sopstveni JYSK način, pa smo novi koncept testirali u našim prodavnicama u Hrvatskoj.   

„Naša vizija je da budemo prvi izbor kupaca. Novi Powerline projekat nam pruža značajan potencijal za privlačenje još većeg broja kupaca isticanjem naših atraktivnih artikala po atraktivnim cenama u prodavnicama“, rekla je Crystal Wu Qingxia Allerslev, regionalni direktor prodaje za JYSK u Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.  

Powerline

 

Više vremena za kupce  

Uticaj promena je bio očigledan. Prodaja je porasla, a povratne informacije iz naših prodavnica u Hrvatskoj su bile pozitivne. Zato je JYSK odlučio da ovu promenu uvede u sve prodavnice.  

U mnogim prodavnicama je novi Powerline već uveden, i mnogi kolege su primetile veliku razliku u odnosu na stari projekat.   

Artikli za Powerline se neprekidno biraju, pa je promena proizvoda za promocije na nedeljnom nivou prošlost. Tako ćemo moći više vremena da posvetimo kupcima.   

„Broj sati koji smo uštedeli u svakoj JYSK prodavnici doveo je do značajnih ušteda. To omogućava zaposlenima da više vremena provedu u korisničkoj službi, što znači veći prodajni potencijal“, kaže Crystal.   

Latest news

Environment

JYSK predstavlja alternativu pamuku u kategoriji čaršava za krevet

- JYSK sada nudi čaršave za krevet od liocela, alternative pamuku koja nudi određeni broj prednosti prilikom proizvodnje tekstila kada su u pitanju JYSK proizvodi. 

Rami Jensen

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

- Bez obzira što je leto tek počelo i što je ovo doba kada po pravilu u JYSKu ima dosta posla, već sad razmišljamo o narednoj finansijskoj godini.

Tiia and Dominik, CSC Specialists in JYSK

Tiia i Dominik su pronašli svoj put u korisničkoj službi

- JYSK nudi brojne mogućnosti u vezi sa karijerom. Dominik i Tiia su iskoristili priliku koja im se ukazala i pronašli sopstveni karijerni put.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office