Skip to main content

Natalijina strast je logistika

Датум:

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Категорија: Careers & HR , Logistics

Prevod: www.languagewire.com

Natalia Lach
Natalia Lach, Logistics Manager u distribucionom centru Radomsko.

Branša logistike je prepuna izazova, naročito kada je reč o isporuci robe u više od 650 prodavnica. Natalia Lach je novi Logistics Manager u distribucionom centru Radomsko.

Počev od aprila 2022, Natalia Lach, novi Logistics Manager, upravlja distribucionim centrom u Radomskom. Distribucioni centar Radomsko jedan je od najvećih distribucionih centara koji u ovom trenutku opslužuje oko 650 JYSK prodavnica, kao i oko 20 franšiznih zemalja.

Kada je tek započela školovanje, Natalia je želela da postane učiteljica. Međutim, priznaje da je vremenom počela pragmatičnije da gleda na svoju budućnost. Opredelila se za studije logistike i počela je da stiče znanja i iskustvo tokom prve godina studija radeći u lokalnom magacinu.

„Znala sam da je to prava stvar za mene nakon prvog predavanja. Brzo sam počela da znanje stečeno na studijama primenjujem u praksi i zaposlila sam se u kompaniji kao radnik u magacinu. Tokom godina sam sticala nova znanja, napredovala sam i došla sam do menadžerskih pozicija“, kaže nam Natalia.

NOVO LICE NA POZICIJI

Distribucioni centar Radomsko
Distribucioni centar Radomsko.

Natalia je već dva meseca na poziciji Logistics Manager. Veliki deo vremena provodi uvodeći nove zadatke i delegirajući aktivnosti aktuelnog menadžera.

„Na ovoj poziciji pokrećem aktivnosti, dajem smernice i vodim računa o primeni različitih tema. Osim toga, podržavam i motivišem svoj tim. Ovo je ogromna odgovornost, ali mi je veliko zadovoljstvo da radim sa timom i ostvarujem ciljeve“, objasnila je Natalia.

Takođe, priznaje da je nakon što je predložena za ovaj posao čula da su neki bili iznenađeni zbog njenog pola ili godina – ona je jedna od najmlađih osoba na poziciji Logistics Managers u JYSKu sa svega 33 godine.

„Dok sam odrastala, uvek mi je bilo rečeno da nije važno kog sam pola jer mogu da ostvarim sve što želim“, tvrdi Natalia.

STREMLJENJE ZA CILJEVIMA

Kada ju je GOJYSK.com pitao za preporuke za žene u vezi sa profesionalnim napredovanjem, Natalia je primetila da je samo potrebno da se potrudite:

„Mislim da svako treba da živi svoj život i da ga ispuni u potpunosti. Nekad možda neće sve teći po planu, ali to nije bitno, važno je da pokušamo ponovo, možda i na neki drugi način. Uvek je bolje probati“, zaključila je.

Natalia Lach

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Branislav Congrats Nataly ! :)

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office