Skip to main content

Natalia je strastvena kad se radi o logistici

Datum: 16/06/2022

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Kategorija: Careers & HR , Logistics

Prevod: www.languagewire.com

Natalia Lach
Logistics Manager za DC Radomsko, Natalia Lach.

Logistika je djelatnost prepuna izazova, posebno kad se radi o isporuci robe u više od 650 prodavnica. Natalia Lach je nova na poziciji Logistics Manager za DC Radomsko.

Od aprila 2022., distributivnim centrom u Radomskom upravlja Natalia Lach koja je nova na poziciji Logistics Manager. DC Radomsko je jedan od najvećih distributivnih centara, trenutno poslužuje oko 650 JYSKovih prodavnica kao i oko 20 država franšiza.

Tokom svojih ranih školskih dana, Natalia je željela postati učiteljica. Međitim, kako priznaje, njena vizija budućnosti je postala pragmatičnija nakon određenih godina. U sklopu studiranja je odabrala logistiku i počela je sticati znanje i iskustvo prvih godina studiranja radeći u lokalnom skladištu.

“Nakon prvog časa sam znala da je to ispravan put. Brzo sam počela praktikovati znanje stečeno studiranjem i pronašla sam posao u kompaniji kao radnica u skladištu. Tokom godina sam se razvijala, dobila unapređenje i stigla do rukovoditeljskih pozicija”, kaže Natalia.

NOVA NA POZICIJI

DC Radomsko
DC Radomsko.

Natalia je na poziciji Logistics Manager dva mjeseca. Veliki dio svog vremena provodi uvodeći nove zadatke, delegirajući aktivnosti trenutnog rukovodioca.

“To je pozicija koja započinje aktivnosti, pruža smjer i brine se za implementaciju tema. Osim toga, ima ulogu podrške i motivacije za tim. Velika je odgovornost, ali i zadovoljstvo u radu s timom i postizanju ciljeva”, objašnjava Natalia.

Također priznaje da je nakon imenovanja naišla i na nekolicinu koji su izrazili čuđenje zbog njenog spola ili dobi - ona je sa 33 godine među najmađima na poziciji Logistics Manager u JYSKu.

“Odgojena sam tako da su mi uvijek govorili da nije bitno kojeg si spola jer možeš sve", kaže Natalia.

SLIJEDITE SVOJE CILJEVE

Kada je portal GOJYSK.com upitao za preporuke za žene da bi postigle više u profesionalnoj sferi, Natalia je napomenula da jednostavno morate pokušati:

“Živimo uglavnom za sebe i trebamo to raditi na način koji život čini interesantnim. Ponekad nešto krene krivo, ali nije važno - pokušamo ponovo, možda drugačije. Uvijek je bolje pokušati”, kaže ona.

Natalia Lach

Latest news

Alina Zabela

U bijegu od rata: od Žitomira do Bingena

23/06/2022 - Portal GOJYSK.com se susreo s ukrajinskom kolegicom koja sada radi u Njemačkoj.

Natalia Lach

Natalia je strastvena kad se radi o logistici

16/06/2022 - Natalia is the new Logistics Manager at DC Radomsko.

Scandinavian

Šta znači skandinavski?

15/06/2022 - Skandinavsko spavanje i življenje je JYSKov DNK. Ali šta je tačno skandinavski dizajn?

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office