Skip to main content

Kupci žele dobrodošlicu JYSKu u svoje kuhinje

Datum: 02/06/2022

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Za svega par godina, dodaci za kuhinju iz JYSKa postali su pravi hit među kupcima.

Najprodavaniji dodaci za kuhinju tokom protekla 3 meseca

1. Tanjir FERDUS

2. Posuda SIMON

3. Tanjir TONE

TONE, ANDERS i MIKAEL.

Ovako se zovu jedan tanjir, šolja i komplet escajga. Ovo su tri primera proizvoda u kategoriji dodataka za kuhinju koje su klijenti zavoleli prilikom kupovine u svojoj lokalnoj JYSK prodavnici.

Ova kategorija je nastala pre svega tri godine, a obuhvata gotovo 40 proizvoda. Proširili smo selekciju proizvoda s obzirom na povećanje prihoda od prodaje, a možete da očekujete i novine u predstojećim mesecima.

„U 2019. godini smo počeli tako što kupili malu selekciju predmeta za kuhinju, a to su bili tanjir, šolja i nekoliko malih posuda, i to nam je bila dopuna za druge dekorativne proizvode. U tom trenutku, fokus je bio na dekorativnosti i skandinavskom dizajnu proizvoda, tako da smo mi očuvali tu suštinsku vrednost jer se pokazalo da je veoma popularna među kupcima“, rekla nam je Tina Nymann, koja je zadužena za kupovinu u kategoriji dodataka za kuhinju.

JYSKovi zaposleni
Tina Nymann, Category Buyer, ističe komplet escajga MIKAEL i tanjir FERDUS.

Uspeh uz saradnju

Dodaci za kuhinju se prodaju po fiksnim i niskim cenama, pa Tina smatra da je to doprinelo tome da se sve više kupaca opredeljuje za njih.

JYSKovi zaposleni
Tina u potrazi za inspiracijom u prodajnom salonu dobavljača tražeći novi asortiman JYSKovih proizvoda.

Tina je nedavno posetila dobavljača u Turskoj i tu pronašla inspiraciju za kupovinu novih proizvoda. Najnoviji hit u prodavnicama, serija tanjira FERDUS, upravo je proizvod tog dobavljača.

„Mi se u suštini fokusiramo na veliki broj dobavljača iz Kine i Evrope kako bismo ponudili dobre cene za klijente. Kada vršimo nabavku u Evropi, ostvarujemo uštedu jer provodimo mnogo manje vremena u putu u odnosu na putovanja na druge kontinente“, kaže Tina.

Takođe je istakla dobru saradnju sa ostalim JYSKovim odeljenjima kao deo objašnjenja za uspeh dodataka za kuhinju.

„Nedavno smo primetili da posude SIMON ostvaruju neverovatno dobru prodaju u Švedskoj. Izgleda da je naša objava na Instagramu o posudama na neki način postala viralna. Jasno je da dodaci za kuhinju imaju dobru prođu na društvenim mrežama, ali naravno, naše kolege iz odeljenja marketinga zadužene su za sjajne fotografije koje objavljujemo“, zaključuje Tina.

Latest news

Around the World: Trail running in Romania

Oko sveta: Nagrade Top Employer i Career Company

31/01/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Najbolja trgovina regije

Najbolja prodavnica JYSK West Balkan regiona

26/01/2023 - Visoki prodajni indeks, fantastičan promet i zadovoljan kupac cilj su svake prodavnice. Zbog toga je JYSK odlučio da će u svakoj od zemalja u kojima posluje nagraditi najbolju prodavnicu. GOJYSK.com posjetio je najbolju u JYSK West Balkan regionu.

Belonging trend

JYSK trendovi vezani su za nove načine života

17/01/2023 - Vaza ULF ponikla je iz novog JYSK trenda „Pripadnost“, a na njoj se dugo radilo pre nego što je stigla u vašu prodavnicu.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office