Skip to main content

Kupci žele dobrodošlicu JYSKu u svoje kuhinje

Датум: 02/06/2022

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Za svega par godina, dodaci za kuhinju iz JYSKa postali su pravi hit među kupcima.

Najprodavaniji dodaci za kuhinju tokom protekla 3 meseca

1. Tanjir FERDUS

2. Posuda SIMON

3. Tanjir TONE

TONE, ANDERS i MIKAEL.

Ovako se zovu jedan tanjir, šolja i komplet escajga. Ovo su tri primera proizvoda u kategoriji dodataka za kuhinju koje su klijenti zavoleli prilikom kupovine u svojoj lokalnoj JYSK prodavnici.

Ova kategorija je nastala pre svega tri godine, a obuhvata gotovo 40 proizvoda. Proširili smo selekciju proizvoda s obzirom na povećanje prihoda od prodaje, a možete da očekujete i novine u predstojećim mesecima.

„U 2019. godini smo počeli tako što kupili malu selekciju predmeta za kuhinju, a to su bili tanjir, šolja i nekoliko malih posuda, i to nam je bila dopuna za druge dekorativne proizvode. U tom trenutku, fokus je bio na dekorativnosti i skandinavskom dizajnu proizvoda, tako da smo mi očuvali tu suštinsku vrednost jer se pokazalo da je veoma popularna među kupcima“, rekla nam je Tina Nymann, koja je zadužena za kupovinu u kategoriji dodataka za kuhinju.

JYSKovi zaposleni
Tina Nymann, Category Buyer, ističe komplet escajga MIKAEL i tanjir FERDUS.

Uspeh uz saradnju

Dodaci za kuhinju se prodaju po fiksnim i niskim cenama, pa Tina smatra da je to doprinelo tome da se sve više kupaca opredeljuje za njih.

JYSKovi zaposleni
Tina u potrazi za inspiracijom u prodajnom salonu dobavljača tražeći novi asortiman JYSKovih proizvoda.

Tina je nedavno posetila dobavljača u Turskoj i tu pronašla inspiraciju za kupovinu novih proizvoda. Najnoviji hit u prodavnicama, serija tanjira FERDUS, upravo je proizvod tog dobavljača.

„Mi se u suštini fokusiramo na veliki broj dobavljača iz Kine i Evrope kako bismo ponudili dobre cene za klijente. Kada vršimo nabavku u Evropi, ostvarujemo uštedu jer provodimo mnogo manje vremena u putu u odnosu na putovanja na druge kontinente“, kaže Tina.

Takođe je istakla dobru saradnju sa ostalim JYSKovim odeljenjima kao deo objašnjenja za uspeh dodataka za kuhinju.

„Nedavno smo primetili da posude SIMON ostvaruju neverovatno dobru prodaju u Švedskoj. Izgleda da je naša objava na Instagramu o posudama na neki način postala viralna. Jasno je da dodaci za kuhinju imaju dobru prođu na društvenim mrežama, ali naravno, naše kolege iz odeljenja marketinga zadužene su za sjajne fotografije koje objavljujemo“, zaključuje Tina.

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office