Skip to main content

Kupci su rado prihvatili JYSK proizvode u svoje kuhinje

Datum: 02/06/2022

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

U samo nekoliko godina su kuhinjski dodaci iz JYSKa postali hit među kupcima.

Najbolje prodavani kuhinjski dodaci u posljednja tri mjeseca

1. Tanjir FERDUS

2. Zdjela SIMON

3. Tanjir TONE

TONE, ANDERS i MIKAEL.

Ovo su nazivi tanjira, šolje i kompleta pribora za jelo. Tri primjera proizvoda u kategoriji kuhinjskih dodataka koje kupci zavole kad stignu u njihovu lokalnu JYSKovu prodavnicu.

U posljednje tri godine je kategorija narasla od ničega do toga da sad uključuje oko 40 proizvoda. Izbor se širio kako je rasla prodaja i na putu je još noviteta za nadolazeće sezone.

“Počeli smo 2019. s kupovinom manjeg izbora kuhinjskih proizvoda, koji se sastojao iz tanjira, šoljice i nekoliko manjih zdjela, kao dodatka našim drugim dekorativnim proizvodima. Fokus u to vrijeme je bio na tome da naši proizvodi trebaju biti dekorativni i skandinavskog dizajna i zadržali smo tu osnovnu vrijednost jer se pokazala kao veliki hit među kupcima", kaže Tina Nymann, koja je odgovorna za kupovinu kategorije kuhinjskih dodataka.

Zaposlenik JYSKa
Category Buyer Tina Nymann ističe komplet pribora za jelo MIKAEL i tanjir FERDUS.

Uspjeh sa saradnjom

Kuhinjski dodaci su se zadržali na fiksnim niskim cijenama i Tina smatra da je to doprinijelo da ih kupci sve više stavljaju u korpu.

Zaposlenik JYSKa
Tina dobiva inspiraciju u izložbenom salonu dobavljača dok traži JYSKov novi asortiman proizvoda.

Nedavno je Tina također nakon posjete dobavljaču u Turskoj dobila inspiraciju da kući ponese nove proizvode. Najnoviji prodajni uspjeh, serija tanjira FERDUS, dolazi od tog dobavljača.

"Obično se fokusiramo na širok izvor dobavljača i iz Kine i iz Evrope, da bismo našim kupcima osigurali dobre cijene, a kad nabavljamo u Evropi možemo uštedjeti mnogo kilometara na transportu u poređenju s drugim kontinentima", kaže Tina.

Ona također ističe dobru saradnju s drugim odjelima u JYSKu kao dio objašnjenja uspjeha kuhinjskih dodataka.

“Nedavno smo vidjeli da su se naše zdjele SIMON u Švedskoj prodale kao halva. Izgleda da se naša objava na Instagramu o zdjelama brzo raširila. Kuhinjski dodaci očigledno dobro prolaze na društvenim mrežama, ali to, naravno, zahtijeva odlične fotografije koje rade naše kolege u marketingu”, kaže Tina.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office