Skip to main content
Visual Merchandise catalogue

Kako podstičemo kupce da kupuju više

Датум: 01/10/2016

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Attractive Stores , Product Assortment

Poboljšani priručnik pokazuje najbolju praksu kako prodavnice treba da budu uređene da bi inspirisale kupce da kupe više proizvoda. 

“Potrebno je imati nešto posebno u izložbenom prostoru. Inače izgleda prazno,” kaže Sidse Hamborg Overgård, Space Management Coordinator u JYSK-u.

Sidse je u fotografskom studiju u Aarhusu nedaleko od JYSKovog sedišta kompanije, gde radi na pronalasku načina za uređivanje prodavnica da bi izgledale što inspirativnije - u korist kupaca i zaposlenih. 

Sidse u fotografskom studiju zajedno sa svojim Space Management timom, profesionalnim stilistom i nekoliko fotografa snima fotografije za novi Visual Merchandising katalog. 

Visual Merchandise catalogue

VM katalog, kako ga naziva, dobiće profesionalnim fotografijama i ulepšanim tekstom značajno poboljšanje ove godine. Svrha je da se svim JYSK zaposlenima omogući jednostavnije uređivanje prodavnica.

“U katalogu je naglasak na to da se obezbedi kvalitetno sprovođenje Attractive Stores, bez obzira gde se u svetu sprovodi,” objašnjava Carsten Nørgreen Weinkouff, Retail Development Director i odgovoran za VM katalog, između ostalog. “Ako smo u mogućnosti da pokažemo kupcima koliko dobro se naši proizvodi međusobno nadopunjuju, nema sumnje da će biti inspirisani i staviti koji proizvod više u korpu,” kaže.

PRIMENJUJE SE U SVIM JYSK ZEMLJAMA

Vodič u VM katalogu primenljiv je u svim JYSK zemljama, i možda ponudi rešenje za izazove u lokalnim ponudama proizvoda. Na sreću, imamo dobra rešenja. 

“Biće dostupni individualni proizvodi na slikama, koji nisu dostupni u svim zemljama. U tim slučajevima jednostavno je pronaći drugi sličan proizvod, a koji je dostupan u toj zemlji. Možda će sa drugim proizvodom izložbeni set izgledati još i bolje,” kaže Carsten.

U fotografskom studiju Sidse je pronašla odgovarajuću vazu koja joj je nedostajala za završavanje izložbenog seta i sada njen tim može da pređe na naredni korak, da bi katalog bio završen. 

“Zaista se veoma radujemo da vidimo implementaciju prezentacija u svim prodavnicama. Mnogo smo radili na usklađivanju kataloga sa praktičnim iskustvom, tako da bi sprovođenje kataloga u praksu trebalo biti jednostavno,” kaže Sidse.

Visual Merchandise catalogue

I DIGITALNO I ŠTAMPANO 

Novi VM katalog može da se skine u digitalnom obliku na JYSKnetu/My Store. 

Štampana verzija VM kataloga je takođe distribuisana u sve prodavnice, tako da je uvek pri ruci zaposlenima u njihovom svakodnevnom radu. 

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office