Skip to main content

JYSKova sećanja: Pokrenuto je Shops-in-Shape, uvedena su JYSK obećanja za kupce i nova prilagođena pakovanje za onlajn porudžbine

Датум: 13/06/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија:

Prevod: www.languagewire.com

Dosta toga se dogodilo u JYSKu od otvaranja prve prodavnice u Danskoj 1979. godine. GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije.

JYSKOVA SEĆANJA

„JYSKova sećanja“ je periodično prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo svoju prošlost i napredak, i osvrćemo se na ono što se događalo tokom godina.

Pre 21 godine

Doterane prodavnice

2002. godine, JYSK je pokrenuo akciju Shops-in-Shape kako bi osigurao da sve prodavnice budu u najboljem mogućem stanju. Sve je započelo kao takmičenje, ali sa svojim velikim uspehom, trajno je primenjeno u JYSKu 2003. godine. Danas, Shops-in-Shape je ubičajeno poznat kao Attractive Store (AS). 

Pre 11 godina

JYSK Customer Promises

JYSK Customer Promises su prvi put uvedeni 2012. godine kao alatka uz koje bismo ostali jedinstveni za naše kupce. Customer Promises i dalje predstavljaju ogroman deo rada JYSKu danas.

Pre 5 godina

 

U 2018. godini, nova mašina za prilagođeno pakovanje onlajn porudžbina je primenjena u DC Nässjö u Švedskoj, DC Uldum u Danskoj i DC Radomsko u Poljskoj. Mašina seče karton na odgovarajuću veličinu z poručene proizvode, čime se u svakom pakovanju smanjuje prostor koji popunjava vazduh.

 

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office