Skip to main content

JYSKova sećanja: novo ime u Norveškoj, proizvodi online i Nordic Mood kreće u svet

Датум: 07/02/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: History

Prevod: www.languagewire.com

Dosta toga se dogodilo u JYSKu od otvaranja prve prodavnice u Danskoj 1979. godine. GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije.

jyskova sećanja

„JYSKova sećanja“ je periodično prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo svoju prošlost i napredak, i osvrćemo se na ono što se događalo tokom godina.

Pre 20 godina

Norveška   Norveška

Nakon 14 godina kao NORSK SENGETØYLAGER u Norveškoj, naš norveški brend 2002. godine menja ime u samo JYSK. U to vreme je promena imena na fasadama svih norveških prodavnica trajala četiri nedelje.

Pre 15 godina

Veb

U Danskoj je u novembru 2007. godine postalo moguće pregledati celokupan JYSK asortiman na veb-stranici. Kupovina proizvoda nije bila moguća, ali kupci su mogli da istražuju asortiman pre posete fizičkoj JYSK prodavnici. Nakon prvog uvođenja, veb-stranica je zaživela u jednoj za drugom i u ostalim JYSK zemljama.

Pre 5 godina

Nordic Mood   Nordic Mood

Nakon jednogodišnjeg testiranja u devet JYSK zemalja, Nordic Mood izlaganje proizvoda u prodavnicama dalo je odlične rezultate. Na primer, klupa VANDSTED prodaje se četiri puta više u prodavnica u kojima imamo Nordic Mood, nego u onima u kojima nije tako izložena. Stoga je odlučeno da se Nordic Mood proširi na sve JYSK zemlje.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office