Skip to main content

JYSKova sećanja: novo ime u Norveškoj, proizvodi online i Nordic Mood kreće u svet

Datum: 07/02/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: History

Prevod: www.languagewire.com

Dosta toga se dogodilo u JYSKu od otvaranja prve prodavnice u Danskoj 1979. godine. GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije.

jyskova sećanja

„JYSKova sećanja“ je periodično prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo svoju prošlost i napredak, i osvrćemo se na ono što se događalo tokom godina.

Pre 20 godina

Norveška   Norveška

Nakon 14 godina kao NORSK SENGETØYLAGER u Norveškoj, naš norveški brend 2002. godine menja ime u samo JYSK. U to vreme je promena imena na fasadama svih norveških prodavnica trajala četiri nedelje.

Pre 15 godina

Veb

U Danskoj je u novembru 2007. godine postalo moguće pregledati celokupan JYSK asortiman na veb-stranici. Kupovina proizvoda nije bila moguća, ali kupci su mogli da istražuju asortiman pre posete fizičkoj JYSK prodavnici. Nakon prvog uvođenja, veb-stranica je zaživela u jednoj za drugom i u ostalim JYSK zemljama.

Pre 5 godina

Nordic Mood   Nordic Mood

Nakon jednogodišnjeg testiranja u devet JYSK zemalja, Nordic Mood izlaganje proizvoda u prodavnicama dalo je odlične rezultate. Na primer, klupa VANDSTED prodaje se četiri puta više u prodavnica u kojima imamo Nordic Mood, nego u onima u kojima nije tako izložena. Stoga je odlučeno da se Nordic Mood proširi na sve JYSK zemlje.

Latest news

JYSK reaches 50 stores in Bulgaria

JYSK je dostigao broj od 50 prodavnica u Bugarskoj

23/03/2023 - U martu 2023. godine, JYSK je u Bugarskoj proslavio značajnu prekretnicu – 50 otvorenih prodavnica u zemlji. Pedeseta prodavnica otvorila je svoja vrata u istom gradu u kome se nalazi i naša prva prodavnica u Bugarskoj – u Plovdivu.

JYSK in my home

JYSK je moj dom

21/03/2023 - Pronađite inspiraciju u načinu na koji su vaše kolege iskoristile JYSKov nameštaj i proizvode za potrebe opremanja svog doma.

ULF in Quality Inspection

ULF dobija poslednje odobrenje pred upoznavanje sa svetom

14/03/2023 - ULF vaza je prošla testove i dobila je pečat kvaliteta u okviru svih procesa. Sada joj je dozvoljeno u prodavnice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office