Skip to main content

JYSK sjećanja: Pokretanje takmičenja Shops-in-Shape (Prodavnice u formi), predstavljena obećanja JYSKovim kupcima i nova prilagođena ambalaža za online narudžbe

Datum: 13/06/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija:

Prevod: www.languagewire.com

Mnogo se toga desilo u JYSKu otkad je prva prodavnica otvorena u Danskoj 1979. Portal GOJYSK.com je otišao u arhivu da bi vidio kako je svijet JYSKa izgledao u prošlosti.

JYSK SJEĆANJA

“JYSK sjećanja” su ponavljani povratak u prošlost na portalu GOJYSK.com. Slavimo našu historiju i napredak i podsjećamo se šta se sve događalo tokom proteklih godina.

Prije 21 godinu

Shops in Shape

JYSK je 2002. pokrenuo Shops-in-Shape kako bi se osiguralo da sve prodavnice budu u najboljoj mogućoj formi. Sve je počelo kao takmičenje ali je, uz veliki uspjeh, trajno uvedeno u JYSK 2003. Danas je Shops-in-Shape općenito poznato kao Attractive Store (AS). 

Prije 11 godina

JYSK Customer Promises

Obećanja JYSKovim kupcima su prvi put predstavljena 2012. kao alat za prepoznatljivost kod kupaca. Obećanja kupcima su i dalje ogromni dio rada u JYSKu danas.

Prije 5 godina

 

Željni ste više informacija? 

Nova mašina za prilagođenu ambalažu online narudžbi je 2018. uvedena u DC Nässjö u Švedskoj, DC Uldum u Danskoj i DC Radomsko u Poljskoj. Mašina siječe karton na tačnu veličinu naručenih proizvoda, čime se smanjuje zračni prostor u svakom paketu.

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office