Skip to main content

JYSK u Finskoj je proglašen za „Najboljeg odgovornog poslodavca“ na JYSKovim nagradama

Datum: 31/01/2022

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Kategorija: Awards , People

Prevod: www.languagewire.com

U nekoliko zemalja, JYSKove nagrade su godišnja proslava na kojoj se odaje počast kolegama za njihov posvećeni rad. U JYSKu u Finskoj, nagrade su dobile priznanje i izvan JYSKa, jer su mu obezbedile prvo mesto u kampanji za „Odgovornog poslodavca“.

JYSKove nagrade
Store Manager Sara-Sofia Sovijärvi je osvojila jednu od JYSKovih nagrada za 2021. u Finskoj.

Bila je to velika proslava za JYSK u Finskoj kada su JYSKove nagrade mogle da se održe fizički na jesen 2021. godine, uz prisustvo zaposlenih u administraciji i prodavnici na jednoj zajedničkoj lokaciji. Ovde su svi mogli da uživaju u ukusnoj hrani i koncertu sa poznatim finskim umetnikom dok su se slavili međusobni uspesi..

Leena Saario
HR Manager Leena Saario primila je nagradu kao „Najbolji odgovoran poslodavac“ u ime kompanije JYSK Finska.

Samo nekoliko meseci kasnije, JYSK u Finskoj je imao još jedan razlog za slavlje kada je osvojio prvu nagradu u kampanji „Odgovorni poslodavac“ koju je vodio finski portal za zapošljavanje Oikotie.

„Rečeno nam je da smo pobedili sa 22,8% glasova Finaca koji su mogli da glasaju za prvih deset kompanija koje je izabrao portal Oikotie. Mislim da je zaista impresivno što smo pobedili s obzirom na velike kompanije protiv kojih smo se takmičili“, kaže Leena Saario, HR Manager (menadžer za ljudske resurse) u JYSKu u Finskoj.

Osećaj zajedništva

Poznata po svojim kampanjama u Finskoj, kompanija Oikotie se fokusirala na osećaj zajedništva u svojoj kampanji „Odgovorni poslodavac“ za 2021. godinu, jer je to bila teška godina za druženje sa kolegama usled kovida. Kompanija je takođe imala seminar u decembru 2021. na kojem je Leena bila pozvana da priča o JYSKu.

Tiia Perhonen
Office assistant  Tiia Perhonen je isekla tortu u sedištu kompanije jer je bila zadužena za JYSKove nagrade 2021. u Finskoj.

Ovde je objasnila kako je održan osećaj zajedništva u JYSKu u Finskoj u teškim vremenima, posebno sa JYSKovim nagradama, koje su postale inicijativa koja je obezbedila JYSKu u Finskoj nagradu za „Najboljeg odgovornog poslodavca 2021. godine“, koju je Leena primila na seminaru.

„Odziv mojih kolega je bio neverovatan kada smo osvojili prvo mesto i to smo proslavili tortom u sedištu kompanije i u svim prodavnicama“, kaže Leena.

Odnos među kolegama

Sara-Sofia Sovijärvi, Store Manager (menadžer prodavnice) u četvrti Ruoholahti u Helsinkiju, bila je jedan od pobednika na dodeli JYSKovih nagrada 2021. u Finskoj, na kojoj je dodeljeno ukupno 17 različitih nagrada.

JYSKove nagrade
Za JYSKove nagrade 2021. Sara je kreirala „propusnicu za zabavu“ za „Ruoholahti tim“ kako bi stvorila osećaj timskog duha.

Osvojila je nagradu pod nazivom „JYSKova ličnost godine“ jer je uvek spremna da pomogne svojim kolegama, na primer kroz mentorstvo, zapošljavanje i obuku talenata. Ona objašnjava da su različite nagrade veliki motivacioni faktor za nju i njen tim.

„JYSKove nagrade nas mnogo motivišu. Na primer, ove godine moj tim i ja činimo sve što možemo da osvojimo nagradu „Prodavnica godine“ na vreme za sledeću ceremoniju dodele“, kaže Sara.

Sara takođe objašnjava da joj prisustvo na dodeli JYSKovih nagrada daje osećaj zajedništva.

„Uvek je zabavno videti kolege iz cele Finske koje ne viđate često. Verujem da nas JYSKove nagrade još više zbližavaju, i kao tim i širom JYSKa“, kaže Sara.

Latest news

Rami Jensen

JYSK ostvaruje jake fiskalne rezultate na zahtevnom globalnom tržištu

30/11/2023 - U FG23, JYSK je ostvario EBIT rezultat od 3,96 milijardi DKK (531 milion EUR) i povećao svoj promet za 6,3% na 38,5 milijardi DKK (5,2 milijarde EUR).

Azuga Run in Romania

Oko sveta: Solarni paneli u Finskoj, trka za zaposlene u Poljskoj i sadnja drveća u Srbiji  

23/11/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde. 

Black Week at DC Nassjö

Najprometniji period u godini je skoro pred nama

17/11/2023 - Crna nedelja je jedan od najprometnijih perioda u godini u JYSK-u. Što se tiče distributivnih centara, neophodno je da se planira poprilično unapred.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office