Skip to main content

JYSK nastavlja sa širenjem

Датум: 04/06/2020

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Expansion

„Maloprodajni objekti su i dalje veoma aktuelni nakon virusa korona“, kaže Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail (izvršni potpredsednik za maloprodaju).

Mikael Nilsen
Executive Vice President Retail, Mikael Nielsen.

Rast i širenje su uvek bili u srži onoga što radimo, otkako je naš osnivač Lars Larsen otvorio svoju prvu prodavnicu u Arhusu u Danskoj, 1979. godine.

Čak i za vreme epidemije virusa korona smo uspeli da ostanemo usredsređeni na naše širenje, uprkos činjenici da je maloprodaja u mnogim zemljama bila privremeno zatvorena.

To znači i da ćemo u narednim mesecima videti mnoštvo aktivnosti u vezi sa prodavnicama, što uključuje planirana otvaranja 18 novih prodavnica u junu.

„Od početka ove krize, za rukovodeći tim je bilo bitno da sprovedemo što je moguće više novih otvaranja i preuređivanja, jer kriza ne menja naše dugoročne planove. Do sada je ova strategija opravdana činjenicom da smo imali mnogo kupaca otkako smo ponovo otvorili prodavnice, što znači da su maloprodajni objekti i dalje veoma aktuelni nakon virusa korona“, kaže Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail.

Čeka nas mnogo posla narednih meseci

Planirana otvaranja prodavnica u junu će se odvijati u više različitih zemalja u Evropi. Mikael Nielsen to vidi kao jasan znak da je JYSK uspeo da ostane usredsređen, uprkos teškim okolnostima tokom poslednjih par meseci.

„Kolegijalnost i poslovni duh su dve osnovne vrednosti u JYSKu i‚ sa moje tačke gledišta, oni su odigrali veliku ulogu omogućavajući nam da ponovo uhvatimo korak i nastavimo sa otvaranjem novih prodavnica. Morali smo zaista biti kreativni i međusobno se pomagati na nove načine kako bismo omogućili nastavak naših projekata i u tome smo i uspeli“, kaže Mikael.

On očekuje neprekidno visok nivo aktivnosti tokom leta, kako bi JYSK mogao da nadoknadi što više planiranih aktivnosti u vezi sa prodavnicama.

„Najverovatnije nećemo otvoriti onoliko novih prodavnica u fiskalnoj 2020. godini koliko smo prvobitno planirali, a i mnoga otvaranja nisu bila onako velike zabave na kakve smo navikli. Međutim, sada je cilj što više nadoknaditi u narednim mesecima, a otvaranje 18 novih radnji u junu je siguran dokaz da JYSK ne namerava da uspori“, kaže Mikael.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office