Skip to main content

JYSK er tilbake på ekspansjonssporet

Dato: 04/06/2020

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategori: Expansion

"Den fysiske butikken lever fortsatt i beste velgående etter koronakrisen", sier Executive Vice President Retail, Mikael Nielsen.

Mikael Nielsen
Executive Vice President Retail, Mikael Nielsen.

Vekst og ekspansjon har vært en del av DNA-et i JYSK siden Lars Larsen åpnet sin første butikk i Aarhus i 1979.

Til tross for at koronaviruset har krevd mye oppmerksomhet de siste månedene, har vi klart å holde fokuset på ekspansjon. Også selv om butikkene våre har vært midlertidig stengt i en rekke land.

Det betyr også at det kommer mange butikkaktiviteter de neste månedene, inkludert planlagt åpning av hele 18 nye butikker i juni.

"Helt fra begynnelsen av krisen har det vært viktig for ledelsen at vi gjennomfører så mange av de planlagte nyåpningene og ombyggingene som mulig, fordi krisen ikke endrer de langsiktige planene våre. Inntil videre har denne strategien vist seg å være riktig, for vi har hatt svært mange kunder når vi har åpnet igjen. Det viser også at den fysiske butikken fortsatt lever i beste velgående", sier Executive Vice President Retail, Mikael Nielsen.

Travle måneder fremover

De planlagte nyåpningene i juni er fordelt på mange forskjellige land i Europa.

Mikael Nielsen ser det som et tydelig bevis på at JYSK har klart å holde fokus til tross for den vanskelige situasjonen de siste månedene.

"Kollega og Lagånd er to av de sentrale verdiene i JYSK, og etter min mening har de bidratt sterkt til at vi er kommet raskt tilbake på sporet og kan fortsette å åpne nye butikker. Vi har vært nødt til å være kreative og hjelpe hverandre på nye måter, men det har vi klart", sier Mikael.

Han forventer fortsatt høyt aktivitetsnivå utover sommeren, slik at JYSK kan få gjennomført så mange av de planlagte butikkaktivitetene som mulig.

"Vi rekker trolig ikke å åpne fullt så mange butikker som planlagt i FY20, og mange av åpningene er gjennomført uten den festen vi er vant til. Nå er målet å hente oss inn så mye som mulig de kommende månedene, og 18 nyåpninger i juni er et tydelig bevis på at vi i JYSK ikke har planer om å senke tempoet", sier Mikael.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK med 300 butikker i Polen

26/04/2024 - 10. april åpnet JYSK sin 300. butikk i Polen.

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office