Skip to main content
First store in Russia

JYSK je poželeo dobrodošlicu kupcima u Moskvi

Datum: 11/06/2020

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Attractive Stores , Expansion , History

Iako JYSK nije radio na marketingu, brojni kupci su svratili kada je JYSK 3. juna otvorio prvu prodavnicu u Moskvi.

Prva prodavnica u Rusiji
JYSK kolege su bile spremne da požele dobrodošlicu kupcima u prvu prodavnicu u Rusiji.

U sredu, 3. juna, JYSK je otvorio vrata prve prodavnice kompanije u Rusiji kada su kupci pozvani u novu prodavnicu u tržnom centru Trojka u Moskvi.

Rečima „Zdravo Moskvo“ pozdravljeni su kupci iza pulta, a ispred prodavnice su tradicionalni plavi i beli baloni jasno dali do znanja da je to poseban dan.

Međutim, to ne menja činjenicu da je otvaranje u Rusiji bilo mnogo drugačije u poređenju sa drugim zemljama ili čak otvaranjima prodavnica jer JYSK nije radio na marketingu pre otvaranja, a građanima Moskve nije bilo dozvoljeno da se udalje od svog doma više od dva kilometara.

„Pošto nismo radili na marketingu i pošto nema mnogo ljudi na ulicama, dan je počeo pomalo sporo. Međutim, bilo je sve bolje i bolje kako je dan odmicao i kako se širila vest da se otvorila nova prodavnica. Pored toga smo imali i dobru onlajn prodaju, tako da sam sve u svemu veoma zadovoljan prvim danom“, kaže Country Manager (menadžer za zemlju) JYSKa u Rusiji, Igor Raić.

Pojačanje prodaje

On ističe da je najvažnija misija bila da se otvori prodavnica i da se svim kupcima osigura dobro iskustvo zbog kojeg se će ponovo vratiti.

U isto vreme, JYSK će lagano pokrenuti lokalne reklamne inicijative kako bi stanovnici Moskve saznali da je JYSK stigao u njihov grad.

„Pokrenućemo uskoro digitalne kampanje i kampanje na društvenim mrežama, a zatim ćemo za par nedelja započeti distribuciju kampanjskih brošura kako bismo pojačali prodaju“, kaže Igor.

Uveren je da će JYSK biti veoma uspešan u Rusiji.

Andrey Achakasov
Store Manager (menadžer prodavnice) Andrey Achkasov u sredini.

Ponosni Store Manager

Mišljenje koje je podelio Store Manager u tržnom centru Trojka u Moskvi, Andrey Achkasov.

„Uprkos izazovima zbog korone, uspeli smo da prevaziđemo sve prepreke i pripremimo prodavnicu za otvaranje. Nije bilo lako, ali odličnim timskim radom smo uspeli u tome. Prvi dan je bio veoma uzbudljiv i oduševljeno smo otvorili vrata naše prodavnice“, kaže Andrey.

Srećan je što je prodavnica sada otvorena, iako ima još mnogo toga da se nauči.

„Shvatamo da imamo puno da naučimo da bismo stekli poverenje i pružili najbolju moguću uslugu našim kupcima, ali smo spremni da prihvatimo taj izazov“, kaže Andrey nakon otvaranja prodavnice.

JYSK planira da otvori četiri prodavnice u Moskvi tokom leta, a otvaranje u Rusiji će se proslaviti u tradicionalnom JYSK stilu kada to bude bilo dozvoljeno.

Latest news

Julia Rhodos

Lokalni angažman povećava BtB prodaju u Grčkoj

19/10/2021 - JYSK u Grčkoj ima veliki uspeh u prodaji Business to Business (prodaja između kompanija – BtB). Tajna iza ovoga je snažno lokalno prisustvo i saradnja.

JYSK team Poland & West Balkan

Ultrabalaton trka 2021. – timski duh i kolegijalnost pre svega

18/10/2021 - Ultrabalaton trka 2021. i kolegijalnost u JYSKu imaju nešto zajedničko. 12 trkača koji su svojim sportskim duhom pokazali šta znači biti kolega u JYSKu.

New JYSK colleagues

Dobro došli u JYSK – upoznajte troje novih kolega

15/10/2021 - Troje novih kolega nam pričaju kakvi su bili njihovi prvi dani i nedelje rada u JYSKu. Dobro došli u tim, Maja iz Srbije, Miroslav iz Bugarske i Alannah iz Irske. 

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office