Skip to main content
CSC

ЈYSK Customer Service centar za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju pobedio na Black Friday takmičenju

Датум: 28/12/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Awards , Customer Service , People

JYSK Customer Service centar za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju pobedio je na CSC Black Friday takmičenju, u kojem su učestvovale sve JYSK zemlje.

U najuzbudljivijem delu godine, brzina, znanje i tačnost zaposlenih CSC odeljenja najviše dolaze do izražaja. Kako bi ih dodatno motivisao, JYSK je 23. novembra pokrenuo CSC Black Friday takmičenje, u kojem se merilo zadovoljstvo kupaca koji su kontaktirali CSC putem telefona ili chata, prodaja kroz „share basket“ tj. CSC alate komunikacije kao i brzina odgovaranja na telefon i email. Zaposleni su mogli ostvariti i dodatne bodove na temelju fotografija i video snimaka koji su prikazivali atmosferu u CSC odeljenjima za vreme Black Fridaya.

NEIZVESNO DO ZADNJEG DANA

Ovogodišnje takmičenje je bilo neizvesno do samog kraja, a pobeda je otišla u ruke zaposlenih CSC JYSK tima odgovornog za tržišta Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije.

„Kolege iz Mađarske i Bugarske su nas pratili u rezultatima, zbog čega do zadnjeg dana nismo znali da li ćemo pobediti. Verujem da smo uspeli zbog toga što smo čitavo vreme radili kao jedno i svako jutro i posle podne analizirali rezultate i razmišljali kako bismo mogli biti još bolji. Sav trud se isplatio i jako sam ponosna što smo uspeli da osvojimo „Najbolji indeks i bodove“., rekla je Marina Ivić, Customer Service Managerica za JYSK Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija.

U sklopu ovog takmičenja, birali su se i najbolji CSC agenti, a čak dve najbolje agentkinje dolaze baš iz CSC JYSK tima za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Valerija Slogar, Customer Service Supporter za JYSK Hrvatska, osvojila je prvo mesto.

„Kad sam videla rezultate, bila sam u šoku jer znam da je u takmičenju učestvovao velik broj agenata iz svih država. Ponosna sam jer je ovo veliko priznanje za  moj rad i uložen trud kao i veliki uspeh za moje nadređene i celi naš tim.“, rekla je Valerija i dodala:

„Za vreme Black Friday kampanje imamo daleko veći broj upita od strane korisnika nego inače, zbog čega ovaj period zahteva puno više koncentracije, smirenosti i posvećenosti svakom kupcu. Iako imamo dosta posla, atmosfera je vesela i obeležena pozitivnim takmičarskim  duhom. Tih dana svi funkcionišemo kao jedno, što je na kraju i donelo ovaj lep rezultat.“

Саша Цвитан и Валерија Слогар
Saša Cvitan i Valerija Slogar

Saša Cvitan, Customer Service Supporter za Sloveniju, koja je osvojila peto mesto, Black Friday smatra odličnom prilikom za predstavljanje kupcima koji dosad možda nisu kupovali u JYSKu i sticanje njihovog poverenja na temelju kvalitetne i brze usluge:

„U ovom smo razdoblju još više fokusirani na našu uslugu, brzinu, način razgovora i trudimo se da svaki poziv pretvorimo u uspešnu prodaju. Kupci izuzetno cene pomoć u tom periodu. Na primer, rezervacija proizvoda u proadavnici im značajno olakšava kupovinu za vreme gužvi, dok su stariji ljudi, koji ne koriste online kanale prodaje i ne mogu u prodavnicu jako zahvalni kad im mi napravimo narudžbinu koja im stigne na kućnu adresu. Male sitne stvari čine razliku.“, rekla je Saša i istaknula važnost timskog duha i međusobne podrške:

„Međusobna podrška je u tom trenutku najbitnija i stvarno je lepo raditi u okruženju gde znaš da će sve dobro završiti jer sa tobom rade ljudi kojima je stalo do kolega, a i rezultata. Ako je između CSC-a i prodavnica saradnja dobra, znamo da će naši kupci dobiti vrhunsku uslugu. Iz tog razloga veliko hvala našim kolegama u prodavnicama, koji su nam svojom ažurnošću pomogli da ostvarimo taj divan rezultat i pobrinemo se da naši kupci dobiju sve što su želeli.“

ZASLUŽENA PROSLAVA

Nakon odličnih Black Friday rezultata, CSC JYSK za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.  planira zasluženu proslavu.

„Naša Uprava nam je svake godine za vreme takmičenja velika podrška, kako kroz posete i lepe reči tako i kroz motivaciju u smislu nagrađivanja. Ove godine nam je nagrada timsko vikend putovanje, što je za nas odlična prilika da se još bolje povežemo i zabavimo izvan kancelarije i grada.“, rekla je Marina Ivić, Customer Service Managerica za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office