Skip to main content
CSC

JYSK Customer Service centar za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju pobijedio na Black Friday takmičenju

Datum: 28/12/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , Customer Service , People

JYSK Customer Service centar za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju pobijedio je na CSC Black Friday takmičenju, u kojem su učestvovale sve JYSK zemlje.

U najuzbudljivijem dijelu godine, brzina, znanje i tačnost zaposlenih CSC odjeljenja najviše dolaze do izražaja. Kako bi ih dodatno motivisao, JYSK je 23. novembra pokrenuo CSC Black Friday takmičenje, u kojem se mjerilo zadovoljstvo kupaca koji su kontaktirali CSC putem telefona ili chata, prodaja kroz „share basket“ tj. CSC alate komunikacije te brzina odgovaranja na telefon i email. Zaposleni su mogli ostvariti i dodatne bodove na temelju fotografija i video snimki koji su prikazivali atmosferu u CSC odjeljenjima za vrijeme Black Fridaya.

NEIZVJESNO DO ZADNJEG DANA

Ovogodišnje takmičenje je bilo neizvjesno do samog kraja, a pobjeda je otišla u ruke zaposlenih CSC JYSK tima odgovornog za tržišta Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije.

„Kolege iz Mađarske i Bugarske su nas pratili u rezultatima, zbog čega do zadnjeg dana nismo znali hoćemo li pobijediti. Vjerujem da smo uspjeli zbog toga što smo cijelo vrijeme radili kao jedno i svako jutro i poslije podne analizirali rezultate i razmišljali kako bismo mogli biti još bolji. Sav trud se isplatio i jako sam ponosna što smo uspjeli osvojiti „Najbolji indeks i bodove“., rekla je Marina Ivić, Customer Service Managerica za JYSK Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija.

U sklopu ovog takmičenja, birali su se i najbolji CSC agenti, a čak dvije najbolje agentice dolaze upravo iz CSC JYSK tima za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Valerija Slogar, Customer Service Supporter za JYSK Hrvatska, osvojila je prvo mjesto.

„Kad sam vidjela rezultate, bila sam u šoku jer znam da je u takmičenju učestvovao velik broj agenata iz svih država. Ponosna sam jer je ovo veliko priznanje za  moj rad i uložen trud kao i veliki uspjeh za moje nadređene i cijeli naš tim.“, rekla je Valerija i dodala:

„Za vrijeme Black Friday kampanje imamo daleko veći broj upita od strane korisnika nego inače, zbog čega ovaj period zahtijeva puno više koncentracije, smirenosti i posvećenosti svakom kupcu. Iako imamo dosta posla, atmosfera je vesela i obilježena pozitivnim takmičarskim  duhom. Tih dana svi funkcionišemo kao jedno, što je na kraju i donijelo ovaj lijepi rezultat.“

Saša Cvitan i Valerija Slogar
Saša Cvitan i Valerija Slogar

 Saša Cvitan, Customer Service Supporter za Sloveniju, koja je osvojila peto mjesto, Black Friday smatra odličnom prilikom za predstavljanje kupcima koji dosad možda nisu kupovali u JYSKu te stjecanje njihovog povjerenja na temelju kvalitetne i brze usluge:

„U ovom smo razdoblju još više fokusirani na našu uslugu, brzinu, način razgovora i trudimo se svaki poziv pretvoriti u uspješnu prodaju. Kupci izuzetno cijene pomoć u tom periodu. Na primjer, rezervacija proizvoda u proadvnici im značajno olakšava kupovinu za vrijeme gužvi, dok su stariji ljudi, koji ne koriste online kanale prodaje i ne mogu u prodavnicu jako zahvalni kad im mi napravimo narudžbu koja im stigne na kućnu adresu. Male sitne stvari čine razliku.“, rekla je Saša i istaknula važnost timskog duha i međusobne podrške:

 

„Međusobna podrška je u tom trenutku najbitnija i stvarno je lijepo raditi u okruženju gdje znaš da će sve dobro završiti jer sa tobom rade ljudi kojima je stalo do kolega, a i rezultata. Ako je između CSC-a i prodavnica saradnja dobra, znamo da će naši kupci dobiti vrhunsku uslugu. Iz tog razloga veliko hvala našim kolegama u prodavnicama, koji su nam svojom ažurnošću pomogli da ostvarimo taj divan rezultat i pobrinemo se da naši kupci dobiju sve što su željeli.“

ZASLUŽENA PROSLAVA

Nakon odličnih Black Friday rezultata, CSC JYSK za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.  planira zasluženu proslavu.

„Naša Uprava nam je svake godine za vrijeme takmičenja velika podrška, kako kroz posjete i lijepe riječi tako i kroz motivaciju u smislu nagrađivanja. Ove godine nam je nagrada timsko vikend putovanje, što je za nas odlična prilika da se još bolje povežemo i zabavimo izvan ureda i grada.“, rekla je Marina Ivić, Customer Service Managerica za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office