Skip to main content

Jaroslawovo karijerno putovanje: Od Poljske do Bugarske pa dalje do Ečera

Datum: 25/01/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Careers & HR , Logistics

Prevod: www.languagewire.com

DCE
Jaroslaw Sobczyk (desno) raduje se otvaranju DC Ecser.

Novi Logistics Manager distributivnog centra JYSKa u Ečeru, u Mađarskoj, pokazao je posvećenost i iskoristio je mogućnosti tokom vremena koje je proveo u JYSKu.

Napredovanje u DC-u u Ečeru

  • Glavni objekti su završeni, a sredinom aprila, drugo visokoregalno skladište biće zatvoreno završnim oblogama, što će biti poslednji građevinski radovi.
  • Puštanje u rad je planirano u tri faze.
    • Prva faza je ručni dolazni tok i komisioniranje u prednjim delovima, što je planirano za kraj marta 2022.
    • Druga faza se odnosi na početak korišćenja automatizacije i visokoregalnih skladišta u kombinaciji sa ručnim komisioniranjem. To će se desiti u 4. kvartalu 2022.
    • Treća faza treba da uključi kompletno onlajn poslovanje.

Putovanje novog Logistics Managera u distributivnom centru JYSKa u Ečeru, u Mađarskoj, odvelo ga je daleko u JYSKu – i daleko od kuće. Za svojim radnim stolom u Ečeru, on je oko 450 kilometara južno od svoje kuće u Katovicama, u Poljskoj.

„To je naravno izazov, pogotovo usled situacije sa kovidom. Ali srećom, imam stariju decu od 13 i 16 godina, i mogao sam da putujem jednom nedeljno. Odlazim kući tokom vikenda i vraćam se u ponedeljak, a ovako živim već nekoliko godina“, kaže Jaroslaw Sobczyk.

43-godišnji Jaroslaw je počeo karijeru u JYSKu pre 7 godina kao Operational Manager u distributivnom centru JYSKa u Radomskom, u Poljskoj. Posle sjajnih rezultata postavljen je za Logistics Managera distributivnog centra JYSKa u Božuricama, u Bugarskoj, a sada mu je data odgovornost da pokrene Ečer.

„Za mene je to što sam dobio šansu da stvorim nešto od nule bilo ostvarenje sna. Tako da kada sam dobio ovaj posao, to je bilo ostvarenje sna. Vrlo je jedinstveno biti deo uspeha JYSKa“, kaže Jaroslaw.

Jaroslaw
Jaroslaw Sobczyk je menadžer logistike u DC Ecser.

Vraćamo se na osnove

U Bugarskoj, Jaroslaw je počeo sa radom neposredno posle puštanja centra u rad i morao je da upravlja početnim procesom onlajn porudžbina, a nakon toga da optimizuje sve procese u distributivnom centru koji sada kontinuriano raste. U Ečeru se zadaci još više tiču vraćanja na osnove.

„Razvoj tima sa fokusom na odgovarajuću kulturu je zanimljivo putovanje. Moj posao je da se pobrinem da ovde budu zastupljene naše JYSK vrednosti. Istovremeno se bavim svim ugovorima, od šolja u kuhinji do paleta vrednih milione evra. To je prilično kompleksno i ovde ima puno izazova,“ kaže Jaroslaw.

Savladani izazovi učinili su veliko karijerno putovanje u JYSKu mogućim za Jaroslawa Sobczykog. Prema njegovim rečima, proaktivnost, sposobnost saradnje sa različitim kulturama i posvećenosti omogućavaju napredovanje u JYSKu.

„Kompanija može da ponudi odlično karijerno putovanje zbog konstantnog rasta. Ima mnogo dobrih primera za to. Otvaramo sve više prodavnica, a logistika to treba da podrži. Mogućnosti će nastaviti da se javljaju budući da se i dalje širimo i postajemo sve više internacionalni“, kaže on.

Prvi deo novog DC-a u Ečeru biće otvoren do kraja marta 2022.

Latest news

JYSK reaches 50 stores in Bulgaria

JYSK je dostigao broj od 50 prodavnica u Bugarskoj

23/03/2023 - U martu 2023. godine, JYSK je u Bugarskoj proslavio značajnu prekretnicu – 50 otvorenih prodavnica u zemlji. Pedeseta prodavnica otvorila je svoja vrata u istom gradu u kome se nalazi i naša prva prodavnica u Bugarskoj – u Plovdivu.

JYSK in my home

JYSK je moj dom

21/03/2023 - Pronađite inspiraciju u načinu na koji su vaše kolege iskoristile JYSKov nameštaj i proizvode za potrebe opremanja svog doma.

ULF in Quality Inspection

ULF dobija poslednje odobrenje pred upoznavanje sa svetom

14/03/2023 - ULF vaza je prošla testove i dobila je pečat kvaliteta u okviru svih procesa. Sada joj je dozvoljeno u prodavnice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office