Skip to main content

Jacob Brunsborg puni 50 godina: „Radujem se onome što me čeka“

Датум: 25/05/2022

Author: Julie Brinck-Søjberg, Communications Manager

Категорија:

Prevod: www.languagewire.com

Jacob Brunsborg

Jacob Brunsborg, Chairman of the Board grupe Lars Larsen Group, proslaviće 50. rođendan 26. maja. On sada može da se osvrne na tri godine koje je proveo na poziciji Chairman of the Board.

Ulazak u šestu deceniju može biti dramatično iskustvo za mnoge ljude i da ih natera da se osvrnu na svoj život i svoja postignuća. Međutim, Jacob Brunsborg je veoma opušten povodom toga što je napunio „pola veka“, kako je to rekao.

„Uvek sam se osećao kao „omladinac“, naročito kada je reč o poslu. Samim tim, kada sam imao 30 godina, radovao sam se 40. godini. Isto tako, kada sam imao 40 godina, radovao sam se 50. godini. Međutim, možda se ipak ne radujem toliko 60. rođendanu koliko sam se radovao pedesetom. Uprkos tome, uvek sam verovao da će period koji predstoji, to jest, naredna decenija, biti najbolji period mog života“, rekao nam je.

Iako Jacob ne strahuje od starenja, ne bi voleo da se podigne velika halabuka oko njegovog rođendana.

„Nikada nisam voleo da budem u centru pažnje. Zato neću biti kod kuće na dan 50. rođendana. Najradije se sećam rođendana kada sam otputovao negde sa porodicom i „sakrio“ se od svih“, rekao nam je Jacob.

Tri nepredvidljive godine

Jacobov 50. rođendan krajem maja gotovo se podudara sa njegovom trećom godinom na poziciji Chairman of the Board grupe Lars Larsen. Na tu poziciju je stupio u junu 2019.

Dosta se toga dogodilo tokom protekle tri godine. U 2020. godini javila se pandemija koja je prouzrokovala globalnu krizu u lancu snabdevanja, a u ovom trenutku, ceo svet je potresen stravičnim ratom u Ukrajini.

Međutim, u ovom periodu je bilo i lepih dešavanja. JYSK je ostvario nekoliko rekordnih finansijskih rezultata, cilj od 3000 prodavnice, a pored toga, sada je rebrendiranje kompanije DÄNISCHES BETTENLAGER u JYSK postalo realnost. Jacob ne sumnja da će se klijenti i ubuduće opredeliti za kupovinu u fizičkim prodavnicama.

„Naročito nakon pandemije Covid-19 počeo sam da verujem da će tradicionalna maloprodaja ostati u modi dok sam živ. Tokom finansijske krize pre 15 godina, kao i tokom pandemije Covid-19, pokazali smo da se dobro nosimo sa finansijskim usponima i padovima“, navodi Jacob.

Jacob Brunsborg

50 godina kompanije JYSK

JYSK za sedam godina puni 50 godina, a Jacob je uveren da će kompanija nastaviti da se razvija u istom pozitivnom usmerenju.

„Nadam se i verujem da će JYSK u tom trenutku biti podjednako jak kao i sada, zato što je to kompanija koja se razvijala i rasla organski više od 40 godina i uspela je da se obnovi bez menjanja sopstvenog identiteta“, rekao nam je i nastavio:

„JYSK dopire do svih. Imamo kupce u svim slojevima. Verujem da ćemo nastaviti da nižemo uspehe uz veći broj prodavnica u blizini kupaca, koje su lepo opremljene i odišu gostoprimstvom, uz atraktivne proizvode i raspon cena.“

Ne voli iznenađenja, ali…

Za sada, samo Jacob puni 50 godina. Rođendansko slavlje je odloženo za sledeću godinu, kada će proslaviti 50. rođendan zajedno sa suprugom Helle i 25. godišnjicom braka svog sina.

„Dakle, sledeće godine pravimo žurku povodom 125. rođendana. Moja supruga i ja se poznajemo još od poslovne škole i sve okrugle rođendane smo proslavljali zajedno zato što smo rođeni 1972. godine“, rekao nam je Jacob i nastavio:

„Međutim, nije mi zapravo bitno da li punim 50, 49 ili 51 godinu. Uvek se radujem onom što me očekuje, što je u neku ruku smešno, jer ja baš i ne volim iznenađenja. Nikada ne znate šta vas čeka, zbog čega je sve pomalo iznenađenje.“

jacob brunsborg

  • Rođen je 26. maja 1972. u Olborgu. Njegovi roditelji su Lars Kristinus Larsen i Kristine Brunsborg.
  • On živi u mestu Sejs-Svejbek, Silkeborg, sa suprugom Helle Brunsborg i njihovo dvoje dece, Christian i Christine Birk Brunsborg.

Obrazovanje

  • Poseduje diplomu iz područja finansijskog upravljanja.
  • Vojni rok je odslužio u Kraljevskoj mehanizovanoj pešadiji Danske.
  • Student Poslovne škole Silkeborg.

Karijera

  • Počev od juna 2019: Chairman of the Board grupe Lars Larsen Group.
  • 2006–2019: Zadužen za razvoj poslovanja u grupi Lars Larsen Group (nekadašnji JYSK Holding), preduzetnik i profesionalni član upravljačkog odbora.
  • 2006–2013: Brand Director u kompaniji JYSK.
  • 1999–2006: Head of Purchasing u kompaniji JYSK.
  • 1997–1999: Purchaser/Product Manager u kompaniji JYSK.
  • 1995–1997: Purchasing Assistant u kompaniji JYSK.
  • 1993–1995: Store trainee u kompaniji JYSK u naselju Grenåvej u Orhusu.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office