Skip to main content

MYCAREER håller koll på din personliga utveckling

Datum: 11/01/2019

Av: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategori: Careers & HR , People , Technology

MYCAREER mobileI början av 2019 får alla JYSK-medarbetare tillgång till MYCAREER, ett digitalt verktyg för hantering av deras personliga utvecklingsplan (PDP).

– Personligen blev jag överraskad över hur mycket jag kan få ut av MYCAREER, som har ett enkelt upplägg och är lätt att använda under arbetsdagen. Jag har installerat appen på min mobil och kan därför följa och utvärdera min egen och mina kollegors utveckling var jag än befinner mig.

Så säger Tuomas Oksanen, butikschef i Oulu (Ritaharju) i Finland. Han har sedan oktober 2018 använt MYCAREER på prov som ett stöd i arbetet med personliga utvecklingsplaner i hans butik. 

Edyta
Edyta Szleser, försäljningsassistent från Elk i Polen.

Edyta Szleser, försäljningsassistent från Elk i Polen, har också testat MYCAREER. Edyta och Tuomas är eniga om att MYCAREER har gjort arbetet med personliga utvecklingsplaner enklare och mer effektivt.

– Jag använder systemet varje dag för att sätta upp mål för butikens aktiviteter och medarbetarnas individuella utveckling. Jag kan tydligt se Inom vilka områden jag når mina mål och vilka områden jag behöver ägna mer tid åt för att nå målen, säger Edyta.

Tuomas
Tuomas Oksanen, butikschef i Oulu (Ritaharju), Finland.

Alltid tillgänglig

Med start i mars 2019 kommer MYCAREER att rullas ut till alla medarbetare inom JYSK, och enligt Tuomas och Edyta kan deras kollegor se fram emot ett nytt och mobilt hjälpsystem under arbetsdagen.

– MYCAREER bidrar verkligen till att förbättra arbetet med feedback och samtal kring utvecklingsplaner. Nu kan jag enkelt sätta upp mål för mina medarbetare, hela tiden ha överblick över deras utveckling och ge dem feedback, säger Tuomas.

MYCAREER är tillgänglig var som helst, när som helst för medarbetarna. Systemet kan nämligen användas på alla slags enheter – även smartphones.

Latest news

Några av alla elever som examinerats från JYSK Sveriges butikschefsutbidning.

JYSKs butikschefsutbildning firar fem år

16/01/2019 - JYSKs butikschefsutbildning jubilerar och firar att exakt 100 certifierade butikschefer examinerats från utbildningen de senaste 5 åren.

Torben Ladefoged Gjørret

Ny monteringsvideo fokuserar på de avgörande detaljerna

14/01/2019 - Det är mycket viktigt att butikerna bygger och justerar alla möbler på rätt sätt för att kunderna ska få en god upplevelse hos JYSK.

MYCAREER preview

MYCAREER håller koll på din personliga utveckling

11/01/2019 - I början av 2019 får alla JYSK-medarbetare tillgång till MYCAREER, ett digitalt verktyg för hantering av deras personliga utvecklingsplan (PDP).

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office