Skip to main content

JYSK sjećanja: Novo ime u Norveškoj, proizvodi idu online, a Nordic Mood postaje globalan

Datum: 07/02/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: History

Prevod: www.languagewire.com

Mnogo se toga desilo u JYSKu otkad je prva prodavnica otvorena u Danskoj 1979. Portal GOJYSK.com je otišao u arhivu da bi vidio kako je svijet JYSKa izgledao u prošlosti.

jysk sjećanja

“JYSK sjećanja” su ponavljani povratak u prošlost na portalu GOJYSK.com. Slavimo našu historiju i napredak i podsjećamo se šta se sve događalo tokom proteklih godina.

Prije 20 godina

Norveška   Norveška

Nakon 14 godina s NORSK SENGETØYLAGER u Norveškoj, naš norveški brend 2002. mijenja naziv u jednostavno JYSK. Promjena naziva na fasadi je tada trajala četiri sedmice za sve norveške prodavnice.

Prije 15 godina

Web

Od novembra 2007. je bilo moguće pregledati cijeli JYSKov asortiman u Danskoj na web stranici. Nije bilo moguće kupiti proizvode, ali su kupci mogli istražiti asortiman prije posjete fizičkoj JYSKovoj prodavnici. Nakon predstavljanja, web stranica se postupno uvodila i u druge JYSKove države.

Prije 5 godina

Nordic Mood   Nordic Mood

Nakon jednogodišnjeg testiranja u devet JYSKovih država, izlaganje kolekcije Nordic Mood u prodavnicama pokazuje odlične rezultate. Na primjer, klupa VANDSTED se prodaje četiri puta više u prodavnicama s kolekcijom Nordic Mood nego bez izlaganja. Zato je odlučeno da se Nordic Mood proširi na sve JYSKove države.

Latest news

JYSK reaches 50 stores in Bulgaria

JYSK doseže 50 prodavnica u Bugarskoj

23/03/2023 - U martu 2023. je JYSK proslavio važnu prekretnicu u Bugarskoj dosegnuvši 50 prodavnica u državi. Pedeseta prodavnica je otvorena u istom gradu u kojem se nalazi naša prva bugarska prodavnica, Plovdivu.

JYSK in my home

JYSK u mom domu

21/03/2023 - Pronađite inspiraciju u načinu na koji vaši kolege koriste JYSKov namještaj i proizvode u skladu s njihovim potrebama.

Anna Rusnáková

“Pronašla sam se u ovom poslu”

17/03/2023 - Anna Rusnáková iz grada Rimavská Sobota u Slovačkoj kaže da se pronašla u radu u prodavnici.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office