Skip to main content

JYSK sjećanja: Novo ime u Norveškoj, proizvodi idu online, a Nordic Mood postaje globalan

Datum: 07/02/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: History

Prevod: www.languagewire.com

Mnogo se toga desilo u JYSKu otkad je prva prodavnica otvorena u Danskoj 1979. Portal GOJYSK.com je otišao u arhivu da bi vidio kako je svijet JYSKa izgledao u prošlosti.

jysk sjećanja

“JYSK sjećanja” su ponavljani povratak u prošlost na portalu GOJYSK.com. Slavimo našu historiju i napredak i podsjećamo se šta se sve događalo tokom proteklih godina.

Prije 20 godina

Norveška   Norveška

Nakon 14 godina s NORSK SENGETØYLAGER u Norveškoj, naš norveški brend 2002. mijenja naziv u jednostavno JYSK. Promjena naziva na fasadi je tada trajala četiri sedmice za sve norveške prodavnice.

Prije 15 godina

Web

Od novembra 2007. je bilo moguće pregledati cijeli JYSKov asortiman u Danskoj na web stranici. Nije bilo moguće kupiti proizvode, ali su kupci mogli istražiti asortiman prije posjete fizičkoj JYSKovoj prodavnici. Nakon predstavljanja, web stranica se postupno uvodila i u druge JYSKove države.

Prije 5 godina

Nordic Mood   Nordic Mood

Nakon jednogodišnjeg testiranja u devet JYSKovih država, izlaganje kolekcije Nordic Mood u prodavnicama pokazuje odlične rezultate. Na primjer, klupa VANDSTED se prodaje četiri puta više u prodavnicama s kolekcijom Nordic Mood nego bez izlaganja. Zato je odlučeno da se Nordic Mood proširi na sve JYSKove države.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office