Skip to main content
ULF in Space Management

ULF dobija svoje mesto u JYSKu

Датум: 13/04/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Product Quality & Safety , Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

U ovoj seriji ćete dobiti uvid u rad visokog kvaliteta koji stoji iza nastanka JYSK proizvoda, počev od uzorka boje pa sve do realizacije stvarnog proizvoda. Ovo je poslednji članak u seriji od četiri.

Skoro dve godine je proteklo otkako je predstavljen nov JYSK trend „BELONGING“. Space Management tim je sada spreman da donese konačne odluke o načinu prezentovanja vaze ULF u svim JYSKovim prodavnicama.

ULF na odeljenju Space Management
ULF postaje deo izložbene postavke.

Odeljenje Space Management počinje da radi s novim proizvodima četiri meseca pre nego što stignu u sve JYSKove prodavnice.

Na ovom odeljenju se vodi računa da svi proizvodi dobiju svoje mesto u prodavnicama i da budu prezentovani na najbolji mogući način, bilo na polici ili u okviru izložbene postavke.

Na taj način, Space Management vodi računa da ne bude odstupanja od JYSKovog koncepta.

„Važno je da naši kupci imaju isti doživljaj u svakoj zemlji u kojoj posete JYSKovu prodavnicu. Svaka prodavnica je vizuelno povezana i pazimo da to važi za sve prodavnice, bilo u Finskoj, Hrvatskoj ili Španiji“, izjavio je Anders Fløe Therchilsen, Manager odeljenja Space Management.

Upravljanje prostorom u praksi

Pre nego što na police stavi proizvode kao što su jorgani, jastuci i čaršavi, Space Management tim je upoznat sa veličinom svakog od tih proizvoda. Stoga može da napravi raspored na računaru.

Međutim, kad je reč o proizvodima koji su deo kolekcije i izložbene postavke ili proizvodima koji su drugačije veličine svaki put kada se prezentuje novi asortiman u JYSKu, stvari stoje nešto drugačije. U tim slučajevima, Space Management pravi raspored u podrumu sedišta kompanije JYSK.

„Proizvodi kao što su Homeware moraju da prođu kroz naše ruke da bismo bili sigurni da imaju dovoljno prostora. Na taj način možemo da budemo sigurni da smo maksimalno iskoristili kapacitet prodavnice, pa zaposleni u njoj mogu da budu što efikasniji. Efektivnost je cilj kojem težimo prilikom planiranja rasporeda za prodavnice“, izjavila je Team Leader odeljenja Space Management, Katrine Veggerby.

Sortirano prema kategoriji i temi

Proizvodi se sortiraju na različite načine u zavisnosti od toga gde će biti izloženi u prodavnicama.

BUDITE U TOKU SA SERIJOM

Pročitajte (ili ponovo pročitajte) treći članak iz serije – ULF dobija poslednje odobrenje pre nego što bude predstavljen svetu.

Proizvodi se obično sortiraju na policama vezano za kategorije kojima pripadaju, kao što su lampe, ramovi za slike i drugo. Međutim, to ne važi za ULF pošto je ova vaza deo nove kolekcije Nordic Homeware, čiji se proizvodi sortiraju kao deo izložbene postavke.

"Sve proizvode moramo da rasporedimo tako da se međusobno upotpunjuju. Svaki pojedinačni proizvod postaje privlačniji kupcima kada se iskombunuje sa drugim proizvodima, jer tako mogu da vide da je, recimo, ULF deo veće, skladne kućne dekoracije“, tvrdi Katrine.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office