Skip to main content

Tri pitanja za kolegu

Датум: 12/01/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: People

Da imate priliku da kolegi iz druge zemlje postavite tri pitanja, šta biste ga pitali?

Dong i Tomislav
Dong Fengqing iz Kine (levo) pita Tomislava Ilijaša iz Hrvatske (desno) tri pitanja.


Dong Fengqing, Store Manager (menadžer prodavnice) u Vuksi Sitiju u Kini, odlučio je da pošalje svoja pitanja u Hrvatsku, gde su vrhunski menadžeri prodavnica dobili službene automobile, uključujući i Tomislava Ilijaša, Store Managera (menadžera prodavnice) u Zagrebu.

Dong: „Koje je bilo vaše najbolje prodajno iskustvo u prethodnoj finansijskog godini?“

Tomislav: „Tokom protekle finansijske godine, naša prodavnica je postigla vrhunske rezultate u gotovo svakoj oblasti. Doživeli smo najveću prodaju po računu tokom baštenske sezone za koju smo bili veoma dobro pripremljeni. Prodali smo naročito veliku količinu baštenskog nameštaja za restorane i kafiće.“

Dong: „Šta za vas znači dobiti službeni automobil i šta mislite o tom konceptu?“

Tomislav: „Dobiti službeni automobil je za mene velika čast. Veoma sam se iznenadio kada sam dobio ključeve automobila na sastanku menadžera prodavnica u Zagrebu – nisam ni zamišljao da ću sastanak napustiti u novom automobilu.

Svakodnevno koristim automobil u poslovne i privatne svrhe. Moja devojka je takođe veoma zadovoljna, zato što sada ima naš stari automobil samo za sebe.

Smatram da je ovakva nagrada odličan način da se zaposleni motivišu za dalji napredak. Svim kolegama preporučujem da se bore i trude se da ispune svoje ciljeve.“

Dong: „Koja su najlepša mesta koja treba posetiti u Hrvatskoj?“

Tomislav: „Leti bih preporučio da posetite našu obalu, koja se smatra jednom od najlepših obala na svetu. Mislim da su najlepša mesta u Hrvatskoj grad Dubrovnik, ostrva Hvar, Brač i Vis kao i Istra.

Ja živim u Zagrebu i ako posetite grad tokom Božića, preporučujem da posetite Božićnu pijacu, koja je dobila nagradu za najbolju Božićnu pijacu u Evropi.“

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office