Skip to main content
Wheel of Fortune

Točak sreće online je međunarodni uspeh

Датум: 12/07/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: E-Business

Točak sreće

Kombinacija lakog pristupa za učesnike i veliki napor SMDC-ova su obezbedili JYSKu novih 250 000 pretplata na bilten za samo mesec dana.

Prijavite se za bilten na JYSK.xx i kliknite da biste zavrteli. To je jednostavan način učešća u nedavnom JYSKovom takmičenju sa točkom sreće online.

Tokom aprila, 13 zemalja u kojima JYSK posluje je učestvovalo u kampanji koja je povećala broj pretplatnika na bilten za 250.000 primalaca.

Mari Balebi
Marie Balleby, Digital Planner in E-business, helped secure 250,000 new newsletter subscribers.

Uspešan rad SMDC-a

Ako pitate Mari Balebi, koja je Digital Planner in E-business (digitalni planer e-poslovanja) u JYSK Nordic, objašnjenje za uspeh je veoma jednostavno: Učestvovanje je bilo lako uz nekoliko klikova, a Social Media & Digital Coordinators (koordinatori za digitalne i društvene mreže, SMDC) su dobro sproveli digitalnu kampanju na lokalnom nivou.

„Nije dovoljno samo da se napravi zabavno i pristupačno takmičenje sa trenutnom šansom za dobitak, ali je to bez sumnje sigurna osnova da biste dobili pažnju publike. Težak posao je ostvariti interakciju sa publikom na više različitih digitalnih platformi i ubediti ih da možemo da ponudimo zabavno iskustvo. Naši SMDC-ovi su zaista naporno radili da bi raširili tu poruku i njihov trud se očigledno isplatio,“ kaže Mari.

Uz svakodnevno vrtenje točka, učesnici su imali šansu da osvoje poklon vaučere i karte za glavnu nagradu koja je podrazumevala veću poklon karticu za kupovinu u JYSKu.

Zemlje sa točkom sreće

  • Danska
  • Švedska
  • Norveška
  • Finska
  • Češka Republika
  • Mađarska
  • Slovačka
  • Holandija
  • Velika Britanija
  • Ukrajina
  • Rumunija
  • Bugarska
  • Grčka

Grčka prelazi granice

Ukupan broj novoprijavljenih na bilten, koji je dostigao 250 000 registracija, nije jednako raspoređen u svim zemljama. Na brojeve naravno utiče ukupan JYSKov udeo na tržištu u svakoj zemlji.

„U Danskoj, na primer, učešće je bilo zapanjujuće, iako je povećanje broja novoprijavljenih dostiglo „samo“ osam procenata. Međutim, to je veoma visok procenat, ako znamo da smo već došli do većeg dela populacije Danske. S druge strane, Grčka je prešla sve granice sa povećanjem pnovoprijavljenih od zapanjujućih 56 procenata, ali morali smo da uzmemo u obzir da je ovo jedno od novih tržišta,“ objašnjava Mari.

Iako stopa uspeha varira, Mari ipak misli da tim za e-poslovanje može da nauči mnogo kada se u više zemalja pokreće ista digitalna aktivnost.

„Sada znamo da naši kupci zaista uživaju u igranju igara sa trenutnom šansom za dobitak i već testiramo nove formate kako bismo u budućnosti mogli ponovo da ponudimo ovaj tip igre našim kupcima,“ kaže Mari.

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office