Skip to main content

Sjajan rezultat za Lars Larsen Group

Датум: 28/01/2021

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Strategy

U četvrtak 28. januara 2021. grupa Lars Larsen Group je predstavila rekordni rezultat za fiskalnu 2019/20 godinu, a zaposleni u JYSKu su odigrali značajnu ulogu u tom uspehu.

Jacob Brunsborg
Jacob Brunsborg, Chairman (predsedavajući) u Lars Larsen Group i sin Larsa Larsena.

Sa prometom od 4,78 milijardi EUR i zaradom od 431 milion EUR nakon poreza, grupa Lars Larsen Group je postavila novi rekord za fiskalnu 2019/20 godinu, uprkos problemima izazvanim korona virusom.

Grupa Lars Larsen Group je dobila ime po osnivaču JYSKa, Larsu Larsenu. Ona je u vlasništvu dece i unuka Larsa Larsena, a pored JYSKa, Lars Larsen Group poseduje više kompanija i investira na globalnom nivou.

Ali mada Lars Larsen Group danas posluje u više oblasti, JYSK predstavlja ubedljivo najveći entitet u okviru grupe i igra veliku ulogu u ovom sjajnom rezultatu.

„U ime porodice, želim da se zahvalim svima na uloženom trudu. Ovo nije bila laka godina i vrlo sam svestan toga da nismo ni blizu kraja korone. Naprotiv, ona je nešto što svakodnevno utiče na svakoga od vas. Po meni, zbog toga je ovaj rezultat još impresivniji“, kaže Jacob Brunsborg, Chairman u Lars Larsen Group i sin Larsa Larsena.

On ističe i da će većina zarade ponovo da se investira u kompaniju, kao što je praksa već godinama.

„Mi, kao porodica vlasnika, želimo da stvorimo rast i radna mesta, a način da to uradimo je da nastavimo sa investiranjem u JYSKu i druge kompanije u okviru grupe Lars Larsen Group“, kaže Jacob Brunsborg.

Više informacija o grupi Lars Larsen Group možete da pronađete na veb-sajtu www.larslarsengroup.com.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office