Skip to main content

Sjajan rezultat za Lars Larsen Group

Datum: 28/01/2021

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Strategy

U četvrtak 28. januara 2021. grupa Lars Larsen Group je predstavila rekordni rezultat za fiskalnu 2019/20 godinu, a zaposleni u JYSKu su odigrali značajnu ulogu u tom uspehu.

Jacob Brunsborg
Jacob Brunsborg, Chairman (predsedavajući) u Lars Larsen Group i sin Larsa Larsena.

Sa prometom od 4,78 milijardi EUR i zaradom od 431 milion EUR nakon poreza, grupa Lars Larsen Group je postavila novi rekord za fiskalnu 2019/20 godinu, uprkos problemima izazvanim korona virusom.

Grupa Lars Larsen Group je dobila ime po osnivaču JYSKa, Larsu Larsenu. Ona je u vlasništvu dece i unuka Larsa Larsena, a pored JYSKa, Lars Larsen Group poseduje više kompanija i investira na globalnom nivou.

Ali mada Lars Larsen Group danas posluje u više oblasti, JYSK predstavlja ubedljivo najveći entitet u okviru grupe i igra veliku ulogu u ovom sjajnom rezultatu.

„U ime porodice, želim da se zahvalim svima na uloženom trudu. Ovo nije bila laka godina i vrlo sam svestan toga da nismo ni blizu kraja korone. Naprotiv, ona je nešto što svakodnevno utiče na svakoga od vas. Po meni, zbog toga je ovaj rezultat još impresivniji“, kaže Jacob Brunsborg, Chairman u Lars Larsen Group i sin Larsa Larsena.

On ističe i da će većina zarade ponovo da se investira u kompaniju, kao što je praksa već godinama.

„Mi, kao porodica vlasnika, želimo da stvorimo rast i radna mesta, a način da to uradimo je da nastavimo sa investiranjem u JYSKu i druge kompanije u okviru grupe Lars Larsen Group“, kaže Jacob Brunsborg.

Više informacija o grupi Lars Larsen Group možete da pronađete na veb-sajtu www.larslarsengroup.com.

Latest news

Ville Velin

Od pozicije Retail Manager do Regional Retail Director za 10 godina

03/03/2021 - Ville Velin uživa na svom putovanju u JYSKu od pozicije Retail Manager (menadžer maloprodaje), preko Country Manager (menadžer za zemlju) do sadašnje pozicije Regional Retail Director (regionalni direktor maloprodaje). On je u januaru proslavio 10 godina rada u JYSKu.

Forside

JYSKova sećanja: Prvi časopis za zaposlene, prva veb prodavnica i reklamne ličnosti

24/02/2021 - Mnogo toga se dogodilo u JYSKu od kada je otvorena prva prodavnica u Danskoj 1979. godine. Za GOJYSK.com smo pogledali arhivu da bismo videli kako je JYSKov svet izgledao u prošlosti.

Gold F30

Reciklaža dušeka povećava prodaju u Ukrajini

16/02/2021 - Olakšavanje kupcima da stare dušeke odlože na recikliranje i tako dobiju popust na kupovinu novog se dokazalo kao uspešna prodajna strategija u Ukrajini.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office