Skip to main content

Puno posla u JYSKovim distributivnim centrima

Датум: 18/06/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Logistics

Broj prodavnica u JYSKu raste, kao i broj distributivnih centara. Izgradnja distributivnog centra broj 9 u Ecseru u Mađarskoj teče po planu, a mnogo toga se dešava i u drugim distributivnim centrima.

JYSKov cilj je da dostigne 5.000 prodavnica širom sveta. Međutim, da bi se to obistinilo JYSKovi distributivni centri takođe treba da rastu jer imaju veliku ulogu za isporučivanje proizvoda prodavnicama i direktno kupcima.

Iz tog razloga GOJYSK.com je otišao u kratku posetu nekim od naših distributivnih centara da bi dobio najnovije informacije.

DC Ecser u Mađarskoj

U Ecseru u Mađarskoj, budući distributivni centar broj 9 počinje da liči na distributivni centar. U proleće 2022. godine biće spremni za rad prostor ispred centra sa površinama za ručno preuzimanje proizvoda i 152 kapije, a u poslednjem kvartalu 2022. godine počeće da se koristi automatizovani deo sa visokoregalnim skladištem i 10 tačaka za preuzimanje proizvoda. Pogledajte slike u galeriji slika.

DC10

JYSK je potpisao ugovor za parcelu u Lelystadu u Holandiji. JYSK će tu uložiti 200 miliona EUR u novi distributivni centar koji bi trebalo da bude spreman za korišćenje u leto 2024. godine. Informisaćemo vas o tome.

DC Kammlach u Nemačkoj

Kammlach

Kammlach

JYSK je u aprilu kupio parcelu od oko 22.000 kvadratnih metara pored distributivnog centra. Nepokretnost služi da se proširi DCK a posebno visokoregalno skladište. Projektna grupa za proširenje počinje sa radom u junu.

DC Uldum u Danskoj

Uldum

Distributivni centar u Uldumu je proširen prostorom za ručno preuzimanje proizvoda od 9.000 kvadratnih metara, što znači da sada ukupna površina u osnovi iznosi 91.000 kvadratnih metara.

Uldum

Osim toga, uvedeni su automatizovani magacin sa robotima i sistem za preuzimanje onlajn narudžbina. U magacinu 29 robota pokreće 279 polica za skladištenje ukupnog kapaciteta 300 narudžbina po satu. Sistem je do sada napravio više od 150.000 onlajn narudžbina. Sistem se trenutno proširuje da može da obradi 450 narudžbina po satu i biće spreman pre ovogodišnjeg Crnog petka.

DC Nässjö u Švedskoj

JYSK se takođe širi u gradu Nässjö. Zbog povećanja prodaje, broj zaposlenih se takođe povećava i zato je JYSKu potrebno više prostora i za skladištenje i za praktične prostorije za osoblje.

U 1. fazi će se proširiti kuhinja u kojoj će početi da se pravi sopstvena hrana i povećaće se površina parkinga. Početak će biti u oktobru ili novembru.

U 2. fazi će se proširiti prostor za skladištenje i povećati broj kapija. Ova faza je tek na početku i još uvek je na nivou planiranja.

DC Homberg u Nemačkoj

Homberg

DCH je teško pogođen korona krizom jer Homberg isporučuje robu samo prodavnicama u Nemačkoj koje su dugo bile zatvorene. Između ostalog, to vreme je iskorišćeno za kompletnu obnovu tehnologije u visokoregalnim skladištima.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office