Skip to main content
First four Store Managers in Russia prepare for April

Prvih pet Store Managera u Rusiji se pripremaju za april

Datum: 11/03/2020

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Careers & HR , Expansion , People

Uoči otvaranja prve JYSK prodavnice u Rusiji u aprilu, četiri buduća rukovodioca prodavnice intenzivno se pripremaju da bi bili spremni.

U okviru ove obuke, četiri buduća Store Managera su otputovala u Poljsku i Hrvatsku da bi videli kako se vodi JYSKova prodavnica u skladu sa našim uspešnim konceptima.

Lokalne kolege iz Poljske i Hrvatske su podelili prakse sa svojim novim JYSK partnerima i poželeli im sve najbolje za otvaranje u Rusiji 2. aprila 2020.

GOJYSK.com je zatražio od Store Managera da se predstave i kažu nam nešto više o svojim utiscima o JYSKu, koji je praktično nepoznat u Rusiji.

UPOZNAJTE OVDE STORE MANAGERE:

Alexey Koroteev
Store Manager Alexey Koroteev s leve strane.

Alexey Koroteev, 31

Store Manager na severu Moskve/Altufejevo

Zašto ste želeli da postanete Store Manager u JYSKu?

Ključni razlozi za mene su JYSKove vrednosti, mogućnost da budem deo stvaranja kompanije na tržištu Rusije od samog osnivanja i ambiciozni ciljevi kompanije.

Šta ste naučili na obuci u Poljskoj i Hrvatskoj?

Video sam realne primere rada u različitim zemljama i na različitim lokacijama. Dobio sam mnoštvo informacija o prodavnicama, zaposlenima, proizvodima, konceptima, logistici i tako dalje. I, naravno, naučio sam nekoliko reči na poljskom i hrvatskom.

Šta je za vas najuzbudljivije u vezi sa otvaranjem vaše prodavnice?

Prve reakcije i utisci o našim prodavnicama dobijeni od kupaca.

Andrey Achkasov
Store Manager Andrey Achkasov u sredini.

Andrey Achkasov, 35

Store Manager u Trojki

Zašto ste želeli da postanete Store Manager u JYSKu?

Moj način života je veoma blizak vrednostima JYSKa. A kada sam saznao da kompanija dolazi u Rusiju, znao sam da to treba da bude moj izbor.

Šta je za vas najuzbudljivije u vezi sa otvaranjem vaše prodavnice?

Stvaranje najjačem tima. Izbor početnog tima je osnova svega, ne samo za moju prodavnicu, već za JYSK u Rusiji.

Vladimir Fomin
Store Manager Vladimir Fomin s desne strane.

Vladimir Fomin, 36

Store Manager na jugozapadu Moskve u oblasti Jasenjevo

Zašto ste želeli da postanete Store Manager u JYSKu?

Stvarno mi se dopada što kompanija ne samo da postavlja ambiciozne ciljeve, već i ostvaruje sve postavljene ciljeve i omogućava da svaki zaposleni kompanije raste sa njom. „Bring dedication – Meet possibilities“ – ovaj moto nisu samo reči, to je formula uspeha za sve koji su angažovani.

Šta ste naučili na obuci u Poljskoj i Hrvatskoj?

Učestvovao sam u svim procesima u prodavnici: naručivanju proizvoda, prijemu proizvoda, radu na kasi, pripremi prodavnice za kampanju, promeni koncepta, radu sa različitim izveštajima itd.

Koje su najkorisnije stvari koje ste naučili o JYSKu a što ćete poneti sa sobom u Rusiju?

Najkorisnije je bilo da razumem duh kompanije i da li se razlikuje od zemlje do zemlje. I shvatio sam da je glavni izvor novih pobeda timski duh zaposlenih bez obzira gde se nalazi prodavnica.

Anton Belikov
Store Manager Anton Belikov u sredini.

Anton Belikov, 39

Store Manager na jugoistoku Moskve, oblast Marijino

Zašto ste želeli da postanete Store Manager u JYSKu?

Odlučio sam da pridružim timu JYSK Rusija u oktobru 2019. kada sam saznao da kompanija počinje sa radom u Rusiji. Dopala mi se kompanija, filozofija poslovanja, stav prema kupcima i zaposlenima. I eto me ovde.

Šta ste naučili na obuci u Poljskoj i Hrvatskoj?

Trudio sam se da bolje upoznam kompaniju, da naučim sve radne procese, kako radi prodavnica, kao i da steknem znanje i iskustvo kako bih ga podelio sa mojim kolegama u budućnosti i pomagao im da se razvijaju. Kao i da napravim udobne, lepe prodavnice posvećene kupcima u Moskvi.

Latest news

Jan Bøgh

Uskršnja čestitka od našeg CEO

03/04/2020 - Poslednje nedelje su bile izazovne za sve nas, a i sada je teško reći šta će biti rezultat trenutne krize. Ipak, nije bilo teško videti kako JYSK vrednosti žive u našoj kompaniji u svakoj prodavnici, distributivnom centru i kancelarijama u svim zemljama. Mi smo zaista One JYSK (Jedan JYSK).

FSC Week 2020

Šume u svetu se zahvaljuju za FSC

30/03/2020 - „Gracias, obrigado, thank you, tak.“ Tema ovogodišnje FSC nedelje je globalno „hvala“ što ste odabrali održivo drvo.

CEO of JYSK Jan Bøgh

Obaveštenje našeg CEO direktora povodom korona virusa

20/03/2020 - Evropa već nekoliko nedelja prolazi kroz kriznu situaciju sa kakvom niko od nas ranije nije bio suočen. Novonastala situacija je ogroman izazov za poslovanje, JYSK i naravno, za sve nas.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office