Skip to main content

Oko sveta: 10-godišnjica postojanja u Srbiji, 50 prodavnica u Francuskoj i trčanje

Datum: 25/10/2021

Author: Laura Roesgaard, Communications & CSR Consultant, JYSK

Kategorija: CSR , Expansion , People

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o njima pročitajte ovde.

Trčanje zajedno sa kolegama

DHL štafetna traka održana je u septembru u Arhusu. Štafetna trka je godišnja trka koja uključuje hiljade kolega iz različitih kompanija. JYSK je predstavljalo 150 kolega iz sedišta u Brabrandu u Danskoj.

Zasluge ima: Erik Laursen, Aarhus Motion

 

Distributivni centar u Ečeru dobija oblik

JYSK raste velikom brzinom. Regional Head of Sales (regionalni direktor prodaje), Jimmi Knudsgård Jacobsen, nedavno je uvideo da je ovo postalo vrlo konkretno kada je prvi put nakon nekog vremena posetio Budimpeštu u Mađarskoj: „Prošli put je ovde bilo prazno polje. Sada JYSKov novi distributivni centar“, piše on na svom Linkedin profilu.

Novi distributivni centar nalazi se u Ečeru na periferiji Budimpešte i počeće sa radom od jeseni 2022. godine.

Linkedin

 

12 kolega prelaze 215 km

Poslovni duh koji prevazilazi nacionalne granice je ono što je potrebno kako bi se prešlo 215,7 km za samo 18 sati i 23 minuta. To je dokazalo 12 JYSKovih kolega iz Poljske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije kada su zajedno završili Ultrabalaton trku 2021. godine u Mađarskoj.

Ultrabalaton 2021. godine

 

Proslava 10-godišnjice postojanja u Srbiji

Pre 10 godina, prva JYSKova prodavnica otvorena je u Srbiji u gradu Subotica. Danas postoji 41 prodavnica u 27 različitih gradova – a još ih je u pripremi. Proslava godišnjice započela je rođendanskom tortom za sve prodavnice i lokalno sedište.

Rođendanska torta

 

Francuska dostiže broj od 50 prodavnica

Prva prodavnica u Francuskoj otvorena je 2007. godine. Sada je broj prodavnica dostigao 50. Prodavnica broj 50 otvorena je u Leksiju u severoistočnoj Francuskoj.

Leksi

 

JYSK je učestovao u FSC® petku

U skladu sa tradicijom, JYSK je podržao FSC petak 2021. godine – dan kada kompanije i nevladine organizacije iz celog sveta slave Forest Stewardship Council® (Savet za upravljanje šumama – FSC) i odgovorno šumarstvo.

U JYSKu smo obeležili dan tako što smo stavili dodatni fokus na našu dugogodišnju saradnju sa FSC -om i napore da podignemo svest o važnosti odgovornog šumarstva (FSC® N001715).

FSC petak 2021. godine

 

Latest news

Sleep Academy JCH

23.000 kolega iz prodavnice prolazi kroz obuku za dušeke

26/11/2021 - Kupci ne treba samo da spavaju, već i da imaju dobar san, a JYSK želi da im bude prvi izbor kada traže novi dušek. Zbog toga će 23.000 zaposlenih u JYSKovim prodavnicama proći kroz obuku za prodaju dušeka.

Recycled Teak

Kuća pretvorena u baštenski nameštaj

24/11/2021 - Sve od pomorskih kanapa i flaša za vodu do tekstila i drveta dobija novi život u JYSKovim proizvodima. Fokus na reciklirane materijale je deo naše strategije održivosti.

Arena team

JYSK NAGRADE 2021: REAKCIJE POBEDNIKA

23/11/2021 - Dodela JYSK Awards 2021. ove godine je održana u onlajn izdanju

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office