Skip to main content

Širom svijeta: 10. godišnjica u Srbiji, 50 prodavnica u Francuskoj i utrka

Datum: 25/10/2021

Author: Laura Roesgaard, Communications & CSR Consultant, JYSK

Kategorija: CSR , Expansion , People

Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje ih možete pregledati.

Trčanje zajedno s kolegama

U septembru je u Aarhusu održana DHL štafeta. Štafeta je godišnja utrka u kojoj sudjeluju hiljade zaposlenika iz brojnih različitih kompanija. JYSK je predstavilo 150 zaposlenika iz sjedišta u Brabrandu u Danskoj.

Priznanje upućujemo: Eriku Laursenu, Aarhus Motion.

 

Distributivni centar u Ecseru poprima oblik

JYSK brzo raste. To je nedavno vrlo dobro uvidio Jimmi Knudsgård Jacobsen, Regional Head of Sales (regionalni voditelj prodaje) kada je prvi put u dužem periodu posjetio Budimpeštu: „Zadnji sam put s ovog mjesta imao pogled na prazno polje. Sada je tu novi JYSKov distributivni centar”, kako on piše na svom LinkedIn profilu.

Taj novi distributivni centar nalazi se u Ecseru u neposrednoj blizini Budimpešte i bit će potpuno operativan od jeseni 2022.

LinkedIn

 

12 kolega pretrčava dionicu od 215 km

Potreban je korporativni duh koji prevazilazi državne granice da bi se 215,7 km pretrčalo za samo 18 sati i 23 minute. To je dokazalo 12 JYSKovih zaposlenika iz Poljske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije kada su u Mađarskoj zajedno završili Ultrabalaton utrku 2021.

Ultrabalaton 2021

 

10. godišnjica u Srbiji

Prije 10 godina u gradu Subotica otvorena je prva JYSKova prodavnica u Srbiji. Danas ima 41 prodavnica u 27 gradova – i otvorit će ih se još više. Proslava godišnjice započeta je rođendanskom tortom za sve prodavnice i lokalno sjedište.

Rođendanska torta

 

U Francuskoj je postignut cilj od 50 prodavnica

Prva prodavnica u Francuskoj otvorena je 2007. godine Sada je broj prodavnica 50. 50. prodavnica otvorena je u gradu Lexy u sjevernoistočnoj Francuskoj.

Lexy

 

JYSK je sudjelovao na događaju FSC® Friday

U skladu s tradicijom, JYSK je podržao FSC Friday 2021 – proslavu dana na koji kompanije i NVO-ovi iz cijelog svijeta slave Forest Stewardship Council® (FSC) i održivo šumarstvo.

Mi u JYSKu taj smo dan označili posebnim fokusom na naše brojne godine saradnje s FSC-om i njegove napore u cilju povećanja svijesti o važnosti održivih drvnih resursa (FSC® N001715).

FSC Friday 2021

 

Latest news

Sleep Academy JCH

23.000 zaposlenika iz prodavnice prolazi obuku za madrace

26/11/2021 - Kupci ne bi trebali samo spavati, nego se i dobro naspavati, a JYSK želi biti prvi izbor kupaca koji traže novi madrac. Zato će 23.000 zaposlenika iz prodavnica u JYSKu dobiti obuku za madrace.

Recycled Teak

Kuća pretvorena u baštenski namještaj

24/11/2021 - Od mornarskih konopaca i flaša vode do tekstila i drva, sve dobija novi život u JYSKovim proizvodima. Fokus na reciklirani materijal je dio naše strategije održivosti.

Arena team

JYSK NAGRADE 2021: REAKCIJE POBJEDNIKA

23/11/2021 - Dodjela JYSK Awards 2021. ove godine je održana u online izdanju

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office