Skip to main content

Jorden rundt: 10-års jubilæum i Serbien, 50 butikker i Frankrig og løb

Dato: 25/10/2021

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategori: Sustainability , Expansion , People

Engang imellem samler vi op på nylige begivenheder og aktiviteter i nogle af JYSK-landene. Tjek dem ud her.

Løb og Hygge

I september blev der afholdt DHL-stafet i Aarhus, et stort, årligt motionsløb, hvor kolleger fra en lang række virksomheder deltager. JYSK var repræsenteret med 150 kolleger fra hovedkontoret i Brabrand. Solen skinnede, stemningen var god og farten høj – både på løberuten og på indtagelsen af det medbragte bland-selv-slik.     

Credit to: Erik Laursen, Aarhus Motion.

 

Distribution Center Escer tager form

JYSK vokser, og det går stærkt. Det blev for nylig meget konkret for Regional Head of Sales, Jimmi Knudsgård Jacobsen, da han for første gang i et stykke tid besøgte Budapest i Ungarn: ”Sidst var denne udsigt en tom mark. Nu et nyt JYSK distributionscenter,” skriver han på sin Linkedin-profil.

Det nye distributionscenter ligger i Escer lidt uden for Budapest og vil være fuldt operationelt fra efteråret 2022.

Linkedin

 

12 kolleger tilbagelægger 215 km

En stærk korpsånd på tværs af landegrænser er, hvad der skal til for at tilbagelægge 215,7 km på blot 18 timer og 23 minutter. Det beviste 12 JYSKe kolleger fra Polen, Slovenien, Kroatien, Bosnien-Herzegovina og Serbien, da de sammen gennemførte Ultrabalaton-løbet 2021 i Ungarn.

Ultrabalaton 2021

 

10-års jubilæum i Serbien

For 10 år siden åbnede den første JYSK-butik i Serbien i byen Subotica. I dag er det blevet til 41 butikker i 27 forskellige byer – og flere er på vej. Fejringen af jubilæet blev skudt i gang med fødselsdagskage til alle butikker og det lokale hovedkontor.

Birthday cake

 

Frankrig runder 50 butikker

Den første butik i Frankrig åbnede i 2007. Nu har antallet af butikker rundet 50. Butik nummer 50 ligger i byen Lexy i det nordøstlige Frankrig.

Lexy

 

JYSK deltog i FSC® Friday

Traditionen tro bakkede JYSK op om FSC Friday – en dag, hvor virksomheder og NGO’er over hele verden fejrer Forest Stewardship Council® (FSC) og ansvarligt skovbrug.

I JYSK markerede vi dagen ved på forskellig vis at sætte ekstra fokus på vores mangeårige samarbejde med FSC og indsatsen for at øge kendskabet til ansvarligt træ (FSC® N001715).

FSC Friday 2021

 

Latest news

Aleš Kisý

Mit sjette Paralympiske Lege

27/03/2024 - Med 5 måneder til starten af De Paralympiske Lege i Paris forbereder Aleš Kisý, en tjekkisk Paralympisk medaljevinder, sig til sit sjette Paralympiske Lege.

Peter og Jonas

Mesteren mod manageren: Kan en butikschef slå en guldvinder?

21/03/2024 - Kan Peter Rosenmeier vinde guld i Paris? Kan et kamera holde til at blive skudt efter? Og kan en butikschef stille noget som helst op imod en dobbelt paralympisk mester i bordtennis?

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italien investerer i medarbejderudvikling

19/03/2024 - Den 26. februar lancerede JYSK Italien det første District Manager Traniee-forløb (DMT) på hovedkontoret i Milano.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office