Skip to main content

Novi posteri – isti JYSK

Datum: 04/09/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Strategy

Kao deo naše strategije Seamless and Closer to the Customer, sve prodavnice, kancelarije i distributivni centri dobiće nove postere sa nazivom i objašnjenjem strategije, kao i JYSK House.

JYSK House ima nov i moderan dizajn, ali poruke u svakoj prostoriji su vrlo poznate. To je zato što se naša vizija i misija nisu promenile. To je takođe slučaj sa našim JYSK Values, JYSK Leadership, Customer Promises, kao i našim konceptom Sales & Service.

U nastavku možete da vidite nove postere strategije za naše prodavnice:

Novi poster JYSKove strategije
JYSK House ima nov i moderan dizajn, ali poruke u svakoj prostoriji su vrlo poznate.

 

Latest news

Jan Bøgh

Uskršnja čestitka od našeg CEO

03/04/2020 - Poslednje nedelje su bile izazovne za sve nas, a i sada je teško reći šta će biti rezultat trenutne krize. Ipak, nije bilo teško videti kako JYSK vrednosti žive u našoj kompaniji u svakoj prodavnici, distributivnom centru i kancelarijama u svim zemljama. Mi smo zaista One JYSK (Jedan JYSK).

FSC Week 2020

Šume u svetu se zahvaljuju za FSC

30/03/2020 - „Gracias, obrigado, thank you, tak.“ Tema ovogodišnje FSC nedelje je globalno „hvala“ što ste odabrali održivo drvo.

CEO of JYSK Jan Bøgh

Obaveštenje našeg CEO direktora povodom korona virusa

20/03/2020 - Evropa već nekoliko nedelja prolazi kroz kriznu situaciju sa kakvom niko od nas ranije nije bio suočen. Novonastala situacija je ogroman izazov za poslovanje, JYSK i naravno, za sve nas.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office