Skip to main content

Novi posteri - isti JYSK

Datum: 04/09/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Strategy

Kao dio naše nove strategije Seamless and Closer to the Customer, sve prodavnice, uredi i distributivni centri dobit će nove plakate, koji sadrže naziv i objašnjenje strategije kao i naš JYSK House.

JYSK House dolazi u novom i modernom dizajnu, ali poruke u svakoj sobi su vrlo poznate. To je zato što se naša vizija i misija nisu promijenile. To je slučaj i sa našim JYSK Values, našim JYSK Leadership, našim Customer Promises, kao i sa našim konceptom Sales & Service.

Ispod možete vidjeti nove postere za naše prodavnice:

Novi poster za strategiju JYSK-a
JYSK House dolazi u novom i modernom dizajnu, ali poruke u svakoj sobi su vrlo poznate.

 

Latest news

Grupa

Rukovoditelji okruga ocjenjuju seminar o maloprodaji u Bukureštu

16/09/2019 - Pet rukovoditelja okruga u JYSK-u iz četiri različitih zemalja rekli su GOJYSK.com kako je njima bilo da učestvuju na seminaru o maloprodaji u Bukureštu.

seminar o maloprodaji

Beskrijekorni dani u Bukureštu

16/09/2019 - 4. i 5. septembra, svi District Managers, Retail Managers i Country Managers (okružni rukovoditelji, menadžeri maloprodaje i regionalni rukovoditelji) u JYSK-u pozvani su u Bukurešt, Rumunija, da saznaju o novoj strategiji i promjenama uloge rukovoditelja okruga.

Sahrana Larsa Larsena

Zaposleni odaju počast osnivaču JYSK-a Larsu Larsenu

05/09/2019 - U 52 zemlje u kojima JYSK posluje u prodavnicama, zaposleni su održali minut ćutnje na dan sahrane Larsa Larsena.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office