Skip to main content

Nova oprema za bolje i efikasnije čišćenje

Datum: 07/01/2019

Autor: Laura Roesgaard, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Attractive Stores , People

Manje vremena utrošeno na čišćenje znači da imate više vremena za kupce. To je realnost JYSK prodavnica koje su zamenile tepihe drvenim podovima.

gulvmoppe

Sve više JYSKovih prodavnica menja tepihe drvenim podovima – bez obzira da li je razlog primena novog koncepta prodavnice 3.0 ili unapređivanje postojećeg koncepta prodavnica 2.0. Danas oko 280 prodavnicaima drvene podove i još više će tek imati. Između ostalog, skoro sve gradske prodavnice imaju drvene podove.

Svetli skandinavski izražaj novog koncepta prodavnice 3.0 su dobro prihvatili kako klijenti tako i JYSK kolege i vremenom će se koncept proširiti na sve prodavnice. Međutim, novi koncept postavlja nove zahteve za čišćenje, zbog čega je potrebna nova oprema.

„Uz novi stilski koncept, prodavnica je veoma reprezentativna, a to postavlja visoki standard – čak i kad je u pitanju čišćenje prodavnice“, kaže Mads Skovgaard, koji je Store Manager Trainee (menadžer prodavnice na obuci) u Vibiju u Danskoj.

Prodavnica u Vibiju je bila jedna od prvih koja je uvela novi koncept prodavnice 3.0 na leto 2018. Od tada je tim testirao novu opremu za čišćenje: suvi podni brisač, mašinu za čišćenje podova i usisivač.

Efikasnost i dobar rezultat

Nova oprema za čišćenje je dobro prihvaćena u Vibiju.

„Glava suvog podnog brisača odgovara širini prolaza između polica, zbog čega je brži i efikasniji. Brisač hvata prašinu i prljavštinu bez korišćenja vode“, kaže Mads dok pokazuje kako može brzo da se pređe cela prodavnica.

Gulvvaskemaskine
Mads sa novom mašinom za čišćenje poda.

Usisivač je Madsovo omiljeno rešenje: „Novi usisivač je mnogo bolji od onog koji smo imali ranije. Mnogo lakše se okreće i uz rotacione točkiće se lako premešta po prodavnici. Takođe, funkcija uvlačenja kabla je bolja i usisivač je tiši, što je velika prednost ako ima kupaca u prodavnici“, kaže on.

Čišćenje poda traje samo malo duže, ali je potrebno samo jednom nedeljno.

„Dobili smo novu mašinu za čišćenje poda. Kada naučite njene brojne funkcije, lako se koristi i postižete veoma dobar rezultat.“

Više vremena za kupce

Iako čišćenje poda zahteva vreme, prodavnice sveukupno troše manje vremena na čišćenje u odnosu na period pre primene koncepta prodavnice 3.0.

„Činjenica da štedimo vreme na čišćenju nam daje više vremena za kupce, što je najvažnija stvar. U isto vreme, mislim da su rezultati čišćenja bolji – prodavnica izgleda zaista lepo“, kaže Mads.

Latest news

Line Mortensen_pregled

Line gradi prodavnice širom sveta

21/06/2019 - Sa 15-godišnjim iskustvom, Line Mortensen sada putuje po celom svetu kao mentor za franšizne države i pomaže u izgradnji prodavnica na svojoj novoj poziciji kao Franchise Field Manager (oblasni menadžer franšize).

May

Najbolje od #GOJYSK – maj 2019.

14/06/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Pobednik izbora za najatraktivniju prodavnicu

JYSK Brašov 3 u Rumuniji je izabrana za najatraktivniju prodavnicu

11/06/2019 - U poslednja tri meseca, JYSKove prodavnice su se takmičile za titulu najatraktivnije prodavnice. Krajem maja, prodavnica Brašov 3 u Rumuniji je osvojila pehar za najatraktivniju prodavnicu.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office