Skip to main content

Nova oprema rezultira boljim i efikasnijim čišćenjem

Datum: 07/01/2019

Od strane: Laura Roesgaard, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Attractive Stores , People

Manje vremena utrošenog na čišćenje, znači više vremena za kupca. To je stvarnost JYSK-ovih prodavnica, koje su zamijenile tepih drvenim podovima.

gulvmoppe

Sve više JYSK prodavnica zamijenjuje tepih drvenim podovima - bilo kao dio implementacije novog koncepta prodavnice 3.0 ili kao nadogradnja postojećeg koncepta prodavnice 2.0. Danas oko 280 prodavnica ima drvene podove, i još mnoge će uskoro imati. Osim toga skoro sve gradske prodavnice imaju drvene podove.

Svijetli, skandinavski izraz novog koncepta prodavnice 3.0 je dobro prihvaćen i od strane kupaca i od JYSK kolega i vremenom će koncept biti uveden u sve prodavnice. Međutim, novi koncept postavlja nove zahtjeve za čišćenje, pa je stoga potrebna nova oprema.

„Novi stilski koncept prodavnice čini prodavnicu veoma prezentabilnom, a to postavlja visok standard - i kada je u pitanju čišćenje prodavnice“, kaže Mads Skovgaard, koji je Store Manager Trainee (pripravnik rukovolidac prodavnice) u Vibyu u Danskoj.

Prodavnica u Vibyju bila je jedna od prvih prodavnica koja je u ljeto 2018. godine dobila novi 3.0 koncept prodavnice. Od tada je tim testirao novu opremu za čišćenje: Suhi mop, mašina za čišćenje podova i usisivač.

Efikasan i lijep rezultat

Nova oprema za čišćenje dobro je primljena u Vibyju.

„Glava mopa odgovara širini prolaza, što ga čini brzim i efikasnim. Mop hvata prašinu i prljavštinu bez upotrebe vode“, kaže Mads, dok pokazuje kako se brzo kreće po prodavnici.

Gulvvaskemaskine
Mads sa novom mašinom za čišćenje podova.

Usisivač je Madsov favorit: „Novi usisivač je daleko bolji od onog koji smo imali ranije. Mnogo je lakše manevrisati, a rotacioni točkići olakšavaju pomjeranje po prodavnici. Takođe je bolja funkcija povlačenja kabla i usisavanje je tiše, što je velika prednost ako u prodavnici ima kupaca“, kaže on.

Čišćenje poda uzima malo više vremena, ali je potrebno samo jednom sedmično.

„Dobili smo novu mašinu za čišćenje podova. Kada ste naučili mnogo mogućnosti, lako je njome rukovati and rezultat je vrlo lijep.“

Više vremena za kupca

Iako je za čišćenje poda potrebno vrijeme, prodavnica uopšteno troši manje vremena na čišćenje nego prije implementacije koncepta prodavnice 3.0.

„Činjenica da štedimo vrijeme na čišćenju daje nam više vremena za kupce, što je najvažnije. Istovremeno, mislim da su rezultati čišćenja bolji - prodavnica izgleda zaista lijepo,“ kaže Mads.

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Novi video snimak sklapanja sa fokusom na važne detalje

14/01/2019 - Kako bi se osiguralo da kupci uvijek imaju odlično iskustvo u JYSKu, od presudne je važnosti da se sav izložbeni namještaj sklopi na pravi način

Pregled MYCAREER-a

MYCAREER upravlja vašim ličnim razvojem

11/01/2019 - Početkom 2019. svi zaposleni u JYSK-u dobijaju pristup MYCAREER-u, što je digitalni način upravljanja njihovim ličnim planom razvoja.

Preview December

NAJBOLJE OD #GOJYSK – Decembar 2018.

09/01/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office