Skip to main content
ESS 2024 is now live

Neka se vaš glas čuje u 2024.

Datum: 16/01/2024

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Careers & HR

Prevod: www.languagewire.com

Ovog januara imate sjajnu priliku da pomognete da vaše radno mesto postane bolje tako što ćete učestvovati u anketi o zadovoljstvu zaposlenih (ESS). 

Svake druge godine, JYSK sprovodi anketu o zadovoljstvu zaposlenih, ili kraće ESS, kroz koju želi da sazna koliko su svi zaposleni zadovoljni svojim poslom. 

Cilj je da se iskoriste povratne informacije dobijene od svih zaposlenih kako bi se neprekidno poboljšavalo radno okruženje u JYSKu, pa samim tim i naša kompanija postala još bolje mesto za rad. 

„Bilo da ste zadovoljni kao nikad dosad ili imate predlog za poboljšanje, želimo to da znamo“, rekao je Rami Jensen, President i CEO JYSKa. 

Ove godine će se anketa sprovesti od 16. do 31. januara 2024. Svi zaposleni će od svojih direktno nadređenih dobiti više informacija o tome kako da učestvuju. 

Pogledajte ovde video-poruku koju je Rami Jensen uputio svim zaposlenima
(kliknite na ikonu CC da biste odabrali titlove na svom jeziku):

Latest news

JYSK Škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u Srbiji?

15/02/2024 - Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, foto studio u Beogradu nakratko je postao mesto gde se sanjaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uverili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personalizovanim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

Team Metz

JYSK Francuska otvara novu prodavnicu i sedište

15/02/2024 - JYSK Francuska otvorio je potpuno novu prodavnicu i preselio se u novo sedište u Mecu.

Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

13/02/2024 - Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office