Skip to main content

Nedelja dana sa... Marija Mavri iz Grčke

Датум: 22/02/2018

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Категорија: People

Prodavac Marija Mavri iz Grčke želi da podeli tipičnu nedelju svog života pomoću slika i kratkih opisa. Marija radi u JYSKovoj prodavnicu u Eliniku u Atini.

Ponedeljak

Moja nedelja počinje obučavanjem troje novih kolega. Nakon obilaska prodavnice, razgovaram sa njima o planogramu i konceptu.

ponedeljak

Utorak

Utorak je dan za popis zaliha.  Važno je i za nas i za naše kupce da garantujemo da imamo tačan popis zaliha. Popis zaliha je težak i veoma odgovoran posao, ali ako pratite proceduru, sve ide bez problema.  

Utorak

Sreda

Vreme je za pripremu kampanje! Svakog četvrtka pokrećemo novu kampanju, zato je veoma važno da imamo privlačne izložbene postavke sa najvažnijim ponudama. Ne zaboravite da čak i najskuplji artikli mogu da imaju izuzetno dobru akcijsku cenu u okviru koja će se svideti kupcima. Moramo da im to i predstavimo, zar ne?

sreda

Četvrtak

Omiljeni dan naših kupaca je napokon stigao! Prvi dan nove kampanje! Veoma je važno za nas, koji radimo kao prodavci, da budemo dobro obavešteni o novim ponudama kako bismo kupcima pružili ono što zaista žele i traže.

Četvrtak

Petak

Naravno, još jedan važan dan je i onaj kada dobijamo proizvode iz distributivnog centra. Svi zaposleni se trude da što pre završe kako bismo omogućili da prodavnica bude potpuno opremljena proizvodima i da su kupci informisani o isporuci svojih narudžbina.  

Petak

Subota

Ovo je moj slobodan dan, pa sam otišla u šetnju sa kolegama i igrali smo igru koju zovemo „veče igara poznatih“. Naš tim se zove „Džejms Bond“ ili „007“.

Subota

Nedelja

Ima li išta bolje od nedeljnog jutra provedenog u prijatnoj šetnji po istorijskom centru Atine?

Nedelja

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office