Skip to main content

Jedna sedmica sa... Maria Mavri iz Grčke

Datum: 22/02/2018

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategorija: People

Sales Assistant (asistent u prodaji) Maria Mavri iz Grčke je odlučila da podijeli sedmicu u svom životu kroz slike i kratke opise. Maria radi u JYSK prodavnici u Ellinikou u Ateni.

Ponedjeljak

Moja sedmica počinje sa obukom troje novih kolega. Nakon obilaska prodavnice, razgovaram s njima o planogramu i konceptu.

ponedjeljak

Utorak

Utorak je dan za inventuru.  Vrlo je važno i za nas i za naše kupce da garantiramo da imamo odgovarajuću zalihu. Inventura je težak i vrlo odgovoran posao ali ako slijedite proceduru, sve prođe dobro.  

Utorak

Srijeda

Vrijeme za pripremu kampanje! Svaki četvrtak počinjemo novu kampanju, i zbog toga je važno da imamo privlačan prikaz sa najvažnijim ponudama. Ne zaboravite da čak najskuplji artikli mogu imati vrlo jaku cijenu kampanje koju će kupci voljeti. Moramo im to prezentirati, slažete li se?

srijeda

Četvrtak

Omiljeni dan naših kupaca je napokon stigao! Prvi dan nove kampanje! Za nas je vrlo važno, da asistenti budu dobro informirani o novim ponudama kako bi pružili našim kupcima šta stvarno žele i traže.

Četvrtak

Petak

Naravno, drugi važan dan je dan kada primamo proizvode iz distributivnog centra. Svi zaposlenici rade sve kako bi završili što prije je moguće da bi se osiguralo da prodavnica bude potpuno ispunjena sa proizvodima i da kupci budu informirani o dostavi njihovih narudžbi.  

Petak

Subota

Na moj slobodan dan, otišla sam u šetnju sa svojim kolegama i igrali smo igru koja se zove noć poznatih osoba. Naš tim se zove "James Bond" ili "007".

Subota

Nedjelja

Ima li išta bolje od provođenja nedjelje ujutro u lijepoj šetnji historijskim centrom u Ateni?

Nedjelja

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office