Skip to main content

En uke med … Maria Mavri fra Hellas

Dato: 22/02/2018

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategori: People

Salgsassistent Maria Mavri fra Hellas har valgt å dele en uke i livet sitt gjennom bilder og korte beskrivelser. Maria jobber i en JYSK-butik i Elliniko i Aten.

Mandag

Uken begynner med opplæring av tre nye kollegaer. Etter en tur rundt i butikken snakker jeg med dem om planogrammet og konseptet.

mandag

 

Tirsdag

Tirsdag er dagen for lageroppgjør. Det er svært viktig for både oss og kundene at vi er sikre på at vi har riktig lagerbeholdning. Det er en vanskelig og ansvarsfull jobb å gjøre opp status, men hvis man følger prosedyren, går alt fint.

Tirsdag

 

Onsdag

Tid for kampanjeforberedelser! Hver torsdag starter vi en ny kampanje, og derfor er det svært viktig å ha flotte display med de viktigste tilbudene. Husk at selv de dyreste varene kan ha gode kampanjepriser som kundene elsker. Derfor må vi vise frem prisene for dem, ikke sant?

onsdag

 

Torsdag

Kundenes favorittdag er endelig kommet!  Den første dagen i en ny kampanjeperiode! Det er svært viktig for oss salgsassistentene å være velinformert om de nye tilbudene, slik at vi kan gi kundene det de ønsker og ser etter.

Torsdag

 

Fredag

En annen viktig dag er når vi får varer fra distribusjonssenteret. Alle medarbeiderne gjør sitt beste for å bli ferdige så fort som mulig, slik at butikken kan være fylt opp med varer og kundene får beskjed om levering av bestillingene sine.

Fredag

 

Lørdag

På fridagen går jeg tur med kollegaene, og vi spiller et spill som heter celebrity game night. Laget vårt heter "James Bond" eller "007".

Lørdag

 

Søndag

Finnes det noe bedre enn å tilbringe søndag morgen med en herlig spasertur i den historiske bydelen i Aten?

Søndag

Latest news

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK velger ansvarlig skogbruk

18/03/2024 - JYSK deltar igjen i feiringen av skog under FSC® Week 2024.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office