Skip to main content

Naš CEO donosi dobre vesti: Novi rekordni promet i nova uloga

Датум: 14/09/2021

Author: ,

Категорија: Careers & HR , People , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, President & CEO, JYSK.

Poštovane kolege,

Drago mi je što mogu da kažem da je uprkos izazovima sa kojima smo se suočili u poslednjoj finansijskoj godini, JYSK ponovo uspeo da postavi novi rekordni promet, a kada vidimo rezultat, pretpostavljam da i sa tim možemo biti zadovoljni.

Ali kao što svi znate, finansijska godina 2021. je već drevna istorija, i sada se moramo u potpunosti usredsrediti na to da i finansijska godina 2022. bude uspešna.

Nova uloga

Na ličnom nivou, finansijske godine 2022. i 2023. biće mi biti veoma posebne, jer će to biti moje poslednje dve godine kao CEO & President (izvršni direktor i predsednik) u JYSKu.

Jacob Brunsborg, Chairman (predsedavajući) u Lars Larsen Grupi, i ja smo se dogovorili da ću preuzeti novu ulogu kao CEO & President Lars Larsen Grupe za maloprodaju, sa odgovornošću za razvoj svih maloprodajnih kompanija u okviru grupe i za dodatne akvizicije u okviru maloprodaje.

Radujem se što ću na nov način doprineti uspehu JYSKa, kao i uspehu svih ostalih maloprodajnih kompanija Lars Larsen Grupe.

Novi CEO and President u JYSKu

Međutim, to takođe znači da će me nakon više od 20 godina kao CEO & President u JYSKu, zameniti sadašnji CEO kompanije ILVA, Rami Jensen, koji će od 1. septembra 2023. preuzeti dnevnu odgovornost za JYSK.

Veoma sam srećan što je Rami prihvatio posao, jer
dobro poznaje JYSK i može biti na čelu stalnog razvoja JYSKa, bez ugrožavanja vrednosti na kojima je kompanija izgrađena.

To što je odluka doneta tako brzo, naravno, znači i da će Rami imati vremena da se pripremi za preuzimanje uloge, kako bismo mogli odmah da krenemo sa poslom.

Finansijska godina 2021. je već drevna istorija, i sada se moramo u potpunosti usredsrediti na to da i finansijska godina 2022. bude uspešna.
- Jan Bøgh, President & CEO, JYSK

Fokus na trenutni zadatak

Kao što verovatno pretpostavljate, već neko vreme radimo na ovoj organizaciji, pa mi je zaista drago što mogu to sada da podelim sa svima vama.

Međutim, to ne menja ono što treba učiniti u kratkom roku. To znači zadržati potpunu koncentraciju na trenutne zadatke.

Imamo mnogo novih prodavnica za otvaranje, mnoge prodavnice za preuređivanje, zemlju za preimenovanje i pripreme za otvaranje u Turskoj su već počele.

Sve ovo pored svakodnevnih zadataka opsluživanja svih naših kupaca i osiguravanja da će ponovo izabrati JYSK.

Za mene su ovi zadaci važniji nego ikad, jer želim da preuzmem svoju novu ulogu za dve godine sa još dva rekordna rezultata za slavlje.

Srdačan pozdrav,

Jan Bøgh
President & CEO

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office